Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Aggerhus

Aggerhuscentret er det gamle Bårse plejehjem, som blev renoveret i 1992/93.Der er 29 lejligheder, beliggende på 2 plan. Derudover findes en dejlig glasarkade der forbinder lejlighederne med cafe, aktivitetscenter og personalerum. I Arkaden er der hyggeligt liv med fugle og et fiskebassin.

BOLIGER

På Aggerhus plejecenter er der er 29 lejligheder, beliggende på 2 plan. Der er 6 lejligheder med 1 rum og 23 lejligheder med 2 rum. Boligerne varierer fra 41 m2 til 72 m2.

I din lejlighed er der garderobeskab, samt et lille tekøkken med 2 kogeplader, ovn og køleskab med fryser.

Som standard forefindes en plejeseng og tv-stik, som pårørende skal sørge for at tilmelde.

Boligen møbleres efter din smag med egne møbler, lamper og gardiner. Vi anbefaler, at du medbringer minder fra din tidligere bolig, f.eks. malerier, fotos og porcelæn.

Lejligheden udlejes efter lejelovens model A. Det vil sige, at lejligheden er nysynet og istandsat ved indflytning. Boligerne administreres af Boligselskabet KAB

HJEMMET SOM ARBEJDSPLADS

Da dit hjem er personalets arbejdsplads, vil der blive foretaget en arbejdspladsvurdering. Vurderingen vil tage udgangspunkt i de opgaver, der skal udføres i hjemmet og det kan blive nødvendigt at flytte og/eller fjerne lamper og møbler. Loftlift forefindes. Ekstra lampe som arbejdsbelysning kan komme på tale for din regning. Disse tiltag er til gavn for dig og personalet, for at sikre, at hjælpen bliver udført så forsvarligt som muligt.

Kontakt Aggerhus