FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Aflasningstilbuddet Ud i det Fri

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud? Lad os hjælpe dig.
Benyt blot knappen nedenfor og vi vil række ud til stedet.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Om weekend-aflastningen

OPLEVELSER OG FYSISK AKTIVITET – NÆRHED OG KAMMERATSKAB

Oplevelser.
Vi er på udflugt hver lørdag. Det kan være alt fra Faxe kalkbrud, Stevnsfortet, Rundetårn til skøjtehal, sportshal til et arrangement f.eks. åbningen af et nyt kulturcentrum i Roskilde eller fortællefestival i Forsøgscentret i Lejre.
Det er også vigtigt, at børnene lærer at deltage i de ting, der rør sig i Danmark.
Flytter Danmarks Akvarium til nye lokaler – Er der landskamp i Parken – Har DBU et stort arrangement på Rådhuspladsen – etc. så er det eksempler til ting, vi skal hen og være en del af.
Fælles oplevelser giver sammenhold og giver os en fælles historie.

Fysisk aktivitet.
Børn i dag bruger mere tid foran tv, computer og diverse spillemaskiner. Vi laver så vidt muligt hver dag noget aktivt. Og nogle af børnene har en masse energi, og de har brug, at der skal ske noget – hele tiden, så..
Fredag i den lyse del af året spiller vi bold i Boserup eller cykler til Roskilde Havn eller tager til Herslev Strand og spiller fodbold og beachvolley.
Lørdagen er der fodbold inden afgang til lørdagens udflugtsmål. Blandt udflugtsmålene er der mange med fysisk aktivitet – badminton, fodbold, bowling i Grøndalscentret, skitur, kanotur, cykeltur, vandretur på Kullen m.m.
Søndag kører vi som regel i svømmehallen.
Og vi har masser af muligheder lige uden for døren med park, plantage, fodboldbane og skov med shelter, bålplads og strand.

De voksne
Vi arbejder sammen som et team, og børnene møder de samme voksne i weekenderne.
Det er vigtigt, at de voksne er til stede og nærværende i de aktiviteter, der er på programmet. De voksne har ansvar for en gruppe af børnene, men er selvfølgelig sammen med de øvrige. Vi er en stabil gruppe, så børnene ved, hvem de skal være sammen med, når de kommer på weekend.

Det er vigtigt, at de voksne er sammen med børnene om aktiviteterne.
Vi er med til sporten som en del af holdet. Vi er med i vandet i svømmehallen. Vi hygger også sammen med børnene ved at se en film om aftenen eller være i spillerummet i mellem programpunkterne. I spillerummet er der som regel en FIFA-turnering i gang, hvor de voksne er medspillere.

Kammeratskab.
Det er vigtigste for os, at børnene udvikler et godt kammeratskab, og at de kan lide at være sammen. Børnene har forskellig alder og køn ligesom i en familie. Det har vi haft stor glæde af.

Se mere om weekend-aflastnings tilbuddet i menuerne til højre.

 

Kontakt Aflasningstilbuddet Ud i det Fri


Er dette dit sociale tilbud?

Gør krav på dette sociale tilbud for at få verificeringsmærke, få adgang til statistikker, modtage konkrete henvendelser fra sagsbehandlere, rådgivere, borgere og pårørende samt meget mere.

Gør krav på dette sted og få verificeringsmærket


Vil du i kontakt med dette sociale tilbud?

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud, så lad os hjælpe dig. Alt du skal gøre er at klikke på knappen nedenfor og udfylde formularen. Vi vil derefter forsøge at kontakte stedet hurtigst muligt.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.