fbpx

Sådan redigere du dit opholdssted

Trin 1

Log ind i dit administrationspanel med dit personlige login

Trin 2

Klik på punktet hvor dit brugernavn står oppe i højre hjørne. Når du klikker, vises en dropdown menu. Klik nu op “Overblik”

Trin 3

Gå ind på “Overblik” Dette menu punkt finder du i venstre side af skærmen.

Trin 4

Klik nu på de tre små prikke der er i højre side af bokse, hvor du kan se dit sted. Vælg her punktet “Rediger”

Trin 5

Indtast info, eller rediger i de punkter du ønsker at ændre.

Trin 6

Afslutningsvis skal du scrolle helt ned på siden, og afslutte med at klikke på knappen “opdater og forhåndsvis”