fbpx

Vesterager Stedet er godkendt

Socialpædagogisk opholdssted

Vær den første til at bedømme!

Vesterager er et socialpædagogisk opholdssted for børn og unge. Vi er et lille opholdssted med plads til syv børn og unge, Lige nu er børnene/de unge i alderen 9 til 17 år, vi er godkendt til at modtage fra 3 år, efter de unge er fyldt 18, har vi mulighed for efterværn til det fyldte 23. år.

Målgruppen er; omsorgssvigt, tilknytnings forstyrrelse, udadreagerende adfærd og andre sociale problem stillinger.

Værdigrundlaget er;

På Vesterager, udvikler børn og unge sig sammen med voksne, der sætter tydelige rammer. Vigtigt for os er, at skabe gode relationer, hvor vi samler på mødeøjeblikke der giver nærvær i samspillet.

Børnene og de unge udvikler selvværd, livsglæde og kompetencer. Hvert barn og ung mødes individuelt. Samarbejde med pårørende vægtes højt.

Hvor bor vi;

Vi bor i Billum, som er beliggende i Varde kommune. Vi har kort afstand til Vesterhavet og nyder vores fantastiske natur.

Huset ligger på landet, er indrettet som børnenes/de unges barndomshjem.

Vore pædagogiske tilgange

Neuroaffektiv personlighedsudvikling er den røde tråd i vores tilgang, denne bruges til at forstå naturlige modnings processer og bruge denne forståelse til at afdække den nærmeste udviklingszone, og derfra vælge metoder og tilgange i arbejdet med vore børn og unge.

Skriv en anmeldelse

Din anmeldelse
angry
crying
sleeping
smily
cool
Overfør

Din anmeldelse anbefales at være mindst 140 tegn lang :)