FindSocialeTilbud.dk

Vesterager er et socialpædagogisk opholdssted for børn og unge. Vi er et lille opholdssted med plads til ni børn og unge. Lige nu er børnene/de unge i alderen 9 til 17 år, vi er godkendt til at modtage fra 3 år, efter de unge er fyldt 18, har vi mulighed for efterværn til det fyldte 23. år.

Målgruppen er; omsorgssvigt, tilknytnings forstyrrelse, udadreagerende adfærd og andre sociale problem stillinger.

Værdigrundlaget er;

På Vesterager, udvikler børn og unge sig sammen med voksne, der sætter tydelige rammer. Vigtigt for os er, at skabe gode relationer, hvor vi samler på mødeøjeblikke der giver nærvær i samspillet.

Børnene og de unge udvikler selvværd, livsglæde og kompetencer. Hvert barn og ung mødes individuelt. Samarbejde med pårørende vægtes højt.

Hvor bor vi;

Vi bor i Billum, som er beliggende i Varde kommune. Vi har kort afstand til Vesterhavet og nyder vores fantastiske natur.

Huset ligger på landet, er indrettet som børnenes/de unges barndomshjem.

Vore pædagogiske tilgange

Neuroaffektiv personlighedsudvikling er den røde tråd i vores tilgang, denne bruges til at forstå naturlige modnings processer og bruge denne forståelse til at afdække den nærmeste udviklingszone, og derfra vælge metoder og tilgange i arbejdet med vore børn og unge.

Kontakt det sociale tilbud

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Både §66 stk.1 nr. 5 og §107, Delvis lukkede døgn inst. §66 stk.1 nr.6, Efterværn §76, Socialpædagogisk opholdssted §66 stk. 1 nr. 6

Leder

Marianne Hansen

Visitationsansvarlig

Marianne Hansen

Antal normerede pladser

9

Diagnose

Tilknytningsforstyrrelse, Omsorgssvigt

Alder

6-12 år, 13-17 år, 16-23 år, 18-23 år

Tilbudsportalen

https://tilbudsportalen.dk/tilbudssoegning/tilbudDetaljeside/index?tilbudsid=TXW-4437&afdelingsid=d42bf64d-45d0-4d94-8c42-57828a453882&aktivtMenupunkt=ALLE_TILBUD

Tillægsydelser

Efterværn § 76

Kommune

Varde

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.