FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Spjald Pleje- og Aktivitetscenter

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud? Lad os hjælpe dig.
Benyt blot knappen nedenfor og vi vil række ud til stedet.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

 

HISTORIE

Spjald Plejehjem blev bygget i 1970 – (Indviet første gang d. 5. februar 1970) Arkitekt Bay-Jørgensen var allerede dengang fremsynet med arkitekturen af hjemmet. En del af stedet er renoveret i  løbet af 1990-91. År 2004 påbebegyndte ombygningen til almene plejeboliger som blev afsluttet aug. 2006, hvor hjemmet genindvies og officielt ændrer navn til Spjald Pleje- og Aktivitetscenter. Hjemmet ombygges efter samme arkitekts byggeprincip med 4 lyse boenheder med terasser, atriegårde og stort køkken/alrum samt et center med cafe, foredragslokaler, aktivitetscenter og stort nyt køkken.

Vi har et stort, flot haveanlæg med bl.a pavillion, blomster, drivhus, geder – alt tilrettelagt i mange sti-systemer, hvor sanserne kan benyttes fuldt ud.

Bofællesskabet Virkelyst blev indviet 1.oktober 2007 og har ligeledes stor tilknytning til hjemmets faciliteter.

Der er i 2014 lavet italiensk inspireret wellness- rum med et specielt badekar til hjemmets beboere samt massagestol mm. Se i øvrigt billeder herfra på vores forside.

I 2015 lavede vi et flot fitness-rum i kælderen for personale.

Kontakt Spjald Pleje- og Aktivitetscenter


Er dette dit sociale tilbud?

Gør krav på dette sociale tilbud for at få verificeringsmærke, få adgang til statistikker, modtage konkrete henvendelser fra sagsbehandlere, rådgivere, borgere og pårørende samt meget mere.

Gør krav på dette sted og få verificeringsmærket


Vil du i kontakt med dette sociale tilbud?

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud, så lad os hjælpe dig. Alt du skal gøre er at klikke på knappen nedenfor og udfylde formularen. Vi vil derefter forsøge at kontakte stedet hurtigst muligt.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.