FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Søttruphus

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud? Lad os hjælpe dig.
Benyt blot knappen nedenfor og vi vil række ud til stedet.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Søttruphus er et  bo-, undervisnings- og beskæftigelsestilbud for mennesker med autisme evt. i kombination med andre handicaps. Stedet er beliggende i Vesthimmerlands Kommune. Efter den 1. januar 2014 er Socialtilsyn Nord godkendende og tilsynsførende myndighed.

Søttruphus er en  selvejende institution, med plads til i alt 7 beboere. Der er døgnåbent hele året med personaledækning og det er udelukkende beboerne, der har bopæl på stedet.

Søttruphus ligger på landet, og har til huse i en tidligere landbrugsejendom. Ejendommen er ombygget til formålet, og der er god plads overalt. Stuehuset er på 460 m2, og der er hestestald, lade, administrationsbygning og garage. Beboerne har eget værelse, som de selv møblerer. De har fælles opholdsrum og køkken. Enkelte beboere har eget badeværelse, og der arbejdes på at etablere eget badeværelse til samtlige beboere. Der hører ca. 12 tdl. jord til kæmpe have m/ terrasse samt stort græsningsareal. Vi har egen bus og bil, som bruges til forskellige aktiviteter ude af huset.

Der er forskellige værkstedsfunktioner, og muligheder for kreativ udfoldelse, samt en meget flot omkringliggende natur, som vi dagligt udnytter til motion m.v.

Kontakt Søttruphus


Er dette dit sociale tilbud?

Gør krav på dette sociale tilbud for at få verificeringsmærke, få adgang til statistikker, modtage konkrete henvendelser fra sagsbehandlere, rådgivere, borgere og pårørende samt meget mere.

Gør krav på dette sted og få verificeringsmærket


Vil du i kontakt med dette sociale tilbud?

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud, så lad os hjælpe dig. Alt du skal gøre er at klikke på knappen nedenfor og udfylde formularen. Vi vil derefter forsøge at kontakte stedet hurtigst muligt.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.