Skovbærgården

Skovbærgården er et opholdssted med plads til syv børn, som ved indskrivningen er fra fire år. Skovbærgården henvender sig til børn, med tilknytningsforstyrrelser og relationsforstyrrelser, samt børn der ikke har haft mulighed for at indarbejde sociale normer, og derfor har svært ved at omgås andre og læse sociale situationer.

På Skovbærgården er der mulighed for undervisning i Skovbærskolen, som er en specialklasseskole, eller det kommunale skoletilbud, men det er altid en individuel vurdering, hvad der er det bedste for det enkelte barn

Vi har en ledig plads!

Vi arbejder med tilknytningsforstyrrede / relationsforstyrrede børn, ud fra Susan Harts metoder for analyse og behandling. Vi arbejder med Theraplay, nære relationer, nuværende øjeblikke m.v. Vi arbejder dog frem for alt for et godt børneliv.

Vi har gode erfaringer med at have søskende i behandling.
Vi har mere end 10 års erfaring i arbejde med Neuroaffektiv behandling med børn.

De fleste af vores børn, er som voksne selvhjulpne og udenfor overførselsindkomst.

Vi har flotte tilsynsrapporter, re-godkendelse og en rimelig anbringelses / behandlingspris 66.043.kr. pr. md.
Læs vores nyeste tilsynsrapport

 

Vi arbejder med tilknytningsforstyrrede / relationsforstyrrede børn. Vi arbejder med Susan Harts metoder for analyse og behandling. Vi arbejder med Theraplay, nærer relationer, nuværende øjeblikke m.v. og frem for alt et godt børneliv. Vi har over 10 års erfaring i arbejde med Neuroaffektiv behandling med børn. 

 

Kontakt det sociale tilbud

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Leder

Hans Flink

Diagnose

Autisme, Tilknytningsforstyrrelse

Alder

6-12 år, 13-17 år