Opholdsstedet lægger vægt på at skabe en hverdag med kontinuitet og forudsigelighed i en genkendelig hverdag, hvor det enkelte barn bliver set, hørt og føler sig værdifuld. Opholdsstedet har en åben, ærlig og tillidsfuld atmosfære med en god omgangstone og humor, og hvor den enkelte bliver mødt med respekt. Hverdagens aktiviteter sammen med de voksne er en del af børnenes grundlag for en god og selvstændig udvikling både følelsesmæssigt og socialt. Vi lægger vægt på at børnene deltager i aktiviteter med andre børn og voksne på opholdsstedet og i nærmiljøet.

Vores faglige målsætning er at sikre, at hvert barn udvikles ud fra dets ressourcer med støtte og motivation fra omsorgsfulde, nærværende og kompetente voksne. Det overordnede mål er at gøre børn og unge til gode samfundsborgere, der passer deres skole og fritidsaktiviteter.

Et mål for opholdsstedet er b.la. at skabe et fælles sprog og en fælles forståelse for idræt, leg bevægelse og sunde madvaner på tværs af personalegruppen og blandt børnene.

Kontakt det sociale tilbud

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.