FindSocialeTilbud.dk

Plejecentret Aftensol

Plejecentret Aftensol ligger centralt på Nørrebro på den gamle Bispeeng tæt på den grønne Nørrebropark og det dejlige bymiljø omkring Stefan

Om Plejecentret

Vi ligger tæt på Borups Plads, hvorfra der kører mange busser, og hvor der er meget udeliv om sommeren. Vi har let til indkøb, da Fakta ligger lige ved siden af.

En dejlig oase i form af en åben gårdhave, danner rammer om vores udeliv.

På Aftensol bor der 43 beboere, fordelt på fem etager. Her er syv ét-værelses lejligheder og 36 to-værelses lejligheder, alle med eget tekøkken og badeværelse. På hver etage er der fælles dagligstue og spisestue, hvor du og de andre beboere samt personalet kan spise og hygge sig sammen.

Plejecentret Aftensol er en selvejende institution med tilhørsforhold til Frelsens Hær.
Aftensol blev renoveret i 2001.

Hverdagen

Vi gør os umage med at hjælpe dig til et hverdagliv med et indhold som du ønsker. I det daglige er der tilbud om gymnastik, sang, musik, forskellige former for spil, og der er jævnligt mulighed for at komme på udflugter. Vi afholder hyppigt arrangementer med underholdning, og hvor du har mulighed for at være sammen med andre beboere i huset.

Vi samarbejder med andre plejehjem om teateraftner, koncerter, foredrag og anden form for underholdning. Hver fredag kan du deltage i samvær med sang, bøn og hygge med medlemmer fra Frelsens Hær.

Huset er ejet af AKB, som har et beboerhus i vores gård. Der holder de indimellem brunch for alle, der bor i en AKB-ejendom i lokalområdet. Vi deltager gerne for at mødes med vores naboer og for at have en hyggelig dag. Det er også muligt at låne beboerhuset til private arrangementer.

Medbestemmelse er vigtigt for os, og derfor er vi glade for, at vi har et aktivt beboer-/pårørenderåd. Her har du muligheden for at påvirke hverdagslivet på Aftensol.

Værdier

Aftensols værdigrundlag hviler på et kristent menneske- og livssyn.  Vi arbejder målrettet på at imødekomme dine ønsker til en god hverdag. Vi ønsker at skabe gode rammer for et aktivt og indholdsrigt liv, der tager udgangspunkt i, hvad der har værdi for dig.

Vi er særlig kendt for at respektere og forstå mennesker med religiøst tilhørsforhold uanset, hvilken trosretning man tilhører.

Vi er et ’projektplejehjem’ hvor fokus rettes mod ”Det Gode Liv” på Aftensol. Det betyder, at vi målrettet søger efter det, der gør en forskel for dig i din hverdag. Vi ønsker at høre alle beboere og at tilpasse vores tilbud individuelt med fokus på det, der er meningsfuldt og skaber livskvalitet for den enkelte.

Din trivsel er det vigtigste for os.

Kontakt det sociale tilbud