FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Plejecenter Jernholtparken

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud? Lad os hjælpe dig.
Benyt blot knappen nedenfor og vi vil række ud til stedet.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Plejecenter Jernholtparken Kalundborg Kommune, er certificeret af DAI Dansk Arbejder Idrætsforbund, som Kalundborg Kommunes første Idrætsplejecenter. Det betyder, at vi tilbyder beboerne mange muligheder for fysisk aktivitet.

Hver beboer kan få opfyldt sine behov for at fastholde og styrke deres funktionsevne. Derved kan beboerne nyde det velvære, det giver, at være aktiv og bruge sig selv.

Plejecenter Jernholtparken ligger i to bygninger med udsigt over Kalundborg Havn og Fjord fra de fleste rum. Plejecentret rummer 54 boliger fordelt på 3 etager i de to bygninger. Hver etage er en bo-enhed med 9 boliger.

Jernholtparken er desuden dagcenter for 30 borgere, der bor andre steder i Kalundborg.

Ældre- og Sundhedsudvalget i Kalundborg Kommune har vedtaget en strategi for området:
Læs strategien Det gode og Værdige ældreliv.

På Jernholtparken udmøntes strategien ved nøgleordene:

 • Det skal være et trygt sted at bo
 • Borgernes selvbestemmelsesret er en selvfølge
 • Kosten har stor betydning for borgernes trivsel
 • Der skal være ligeværdighed i alle forhold
 • Det skal være et rart sted at besøge
 • Medarbejdernes arbejdsglæde vægtes højt

Det opnår vi ved:

 • Der tages udgangspunkt i borgernes behov og ønsker
 • Personale og beboere skaber sammen en hyggelig atmosfære
 • Der er mulighed for at få udarbejdet en individuel kostplan
 • Familie og venner er altid velkomne
 • Der arbejdes målrettet med social kapital
 • Der er hovedsageligt ansat uddannet personale

På Jernholtparken Plejecenter har vi et motto: ”Her hos os skal beboere og pårørende trives, have det godt og opleve at pårørende, frivillige og medarbejdere samarbejder for en indholdsrig hverdag for beboerne”.

Kontakt Plejecenter Jernholtparken


Er dette dit sociale tilbud?

Gør krav på dette sociale tilbud for at få verificeringsmærke, få adgang til statistikker, modtage konkrete henvendelser fra sagsbehandlere, rådgivere, borgere og pårørende samt meget mere.

Gør krav på dette sted og få verificeringsmærket


Vil du i kontakt med dette sociale tilbud?

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud, så lad os hjælpe dig. Alt du skal gøre er at klikke på knappen nedenfor og udfylde formularen. Vi vil derefter forsøge at kontakte stedet hurtigst muligt.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

 1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

 2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

 3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

 4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.