fbpx

Plejecenter Digegården

Digegården er et plejecenter beliggende i Højer by, tæt på åbne marker og udsigt til Højer Dige. Der er en dejlig og afvekslende natur med skov og strand i nærheden.

Digegården er bygget i 1957 og sidst ombygget i 2008, der er 28 boliger i leve-bo miljø og 4 pladser til midlertidige ophold/aflastningspladser med hyggelige fællesarealer.

I tilslutning til Digegården på adressen Nørrevej 41, ligger et byggeri fra 1996, ejet af Højer Andelsboligforening. Der er ti plejeboliger (inkluderet i de 28 boliger) fordelt på to etager, i kernen på hver etage er der ligeledes hyggelige fællesarealer.

Lejlighederne er på ca. 60 m2 indregnet fællesarealer, de administreres af boligselskaberne Boligkontoret Danmark og Højer Boligforening.

Der er indkøbsmuligheder i gåafstand fra centeret. Busholdepladsen ligger cirka 500 meter fra centeret og der er afgang til og fra Tønder flere gange daglig.

Alle lejligheder på Nørrevej 41 og 43 har fibernet, hvor du har mulighed for at tilkøbe TV Pakke og Internet hos udbyder efter eget valg.

I kernen af huset ligger der en stor og hyggelig opholdsstue, der benyttes til større fælles arrangementer og den kan benyttes af beboere og familier til private fester eller andet samvær.

I kælderen er der en festsal, som kan benyttes efter aftale. Der er et køkken i tilknytning med opvaskemaskine og service til 50 personer.

Her er dagcenteret også beliggende. Det er åbent for husets beboere, for visiterede borgere med plejebehov, og borgere ude fra byen, som har brug for sociale kontakter, samvær til måltiderne og fysiske aktiviteter.

 

Kontakt det sociale tilbud