FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Stedet er et lille opholdssted i Espergærde, som i over 35 år har haft til formål at skabe et trygt og stabilt hjem for anbragte unge.

De unge tilbydes et trygt miljø, således at Stedet kan opleves som et hjem.
Relationsarbejdet er i fokus, så personalet kan opleves som troværdige og autentiske voksne, de unge kan stole på.

Stedet står for et overskueligt, velstruktureret miljø med rummelighed for de unges forskelligheder og individuelle behov, samt fokus på fællesskabet og sammenholdet i ungegruppen. Stedet har seks værelser, samt to udslusningslejligheder i Helsingør.

Stedet modtager unge i alderen 13-23 år med forskellige former for psykosociale vanskeligheder. Fælles for de unge er ofte tidlige omsorgssvigt, som besværliggør et almindeligt ungdomsliv. Stedet modtager ikke unge med misbrug, udadreagerende eller seksuelt krænkende adfærd.

Stedet tilbyder

 • Anbringelse efter Barnets lov §43 stk.1, nr.6
 • Ungestøtte for unge ml. 18-23 år efter Barnets lov §114 stk. 1 nr. 1 på Stedet og efter §114 stk. 1 nr. 3 i to udslusningslejligheder tilknyttet Stedet

Stedet ønsker at bidrage til

 • at øge den unges selvfølelse og ’livsudsigt’
 • at styrke og udbygge den unges sociale relationer og netværk
 • at hjælpe til at udrede og behandle traumer
 • at støtte den unge til den bedst mulige uddannelse
 • at den unge udsluses i egen bolig med eventuel efterværn

Stedets faglige ståsted tager udgangspunkt i den mentaliseringsbaserede og den narrative tilgang.

Alt personale er faguddannet, herunder også Stedets tilknyttede vikarer.

”Vi er ikke din familie, men vi ønsker at være det bedste alternativ til ikke at bo hjemme.”
Stedet er en del af Chaplin Organisationen. Læs mere på www.chaplin.as

Kontakt Chaplin Opholdsstedet Stedet

Tilbud

Barnets lov §43, Unge støtte §114

Leder

Anders Sivertsen Ryberg

Visitationsansvarlig

Anders Sivertsen Ryberg

Antal normerede pladser

8

Diagnose

Depression, Personlighedsforstyrrelse, Tilknytningsforstyrrelse, Omsorgssvigt, Indadreagerende adfærd, ADHD, Autisme, Opmærksomhedsforstyrrelse

Alder

13-17 år, 16-23 år

Tilbudsportalen

https://tilbudsportalen.dk/tilbudssoegning/tilbudDetaljeside/index?tilbudsid=AJJ-8313&afdelingsid=3b261b43-7414-4507-aecc-3dbe4711816b&aktivtMenupunkt=

Tillægsydelser

Efterværn § 76

Kommune

Helsingør

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

 1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

 2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

 3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

 4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.