FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Oasen

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud? Lad os hjælpe dig.
Benyt blot knappen nedenfor og vi vil række ud til stedet.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Oasen er et lille familielignende opholdssted, hvor de to ledere bor på stedet sammen med børnene. Lederne bor i underetagen og børnene i hyggelige værelser i overetagen i et stort stuehus. Det giver optimal tryghed og plads til nærvær. Vi arbejder miljøterapeutisk, hvor vi ser det enkelte barn individuelt og tilgodeser den enkeltes behov. Vi er gode til at bruge mange dyr i hverdagen i samværet med børnene; som sådan har vi en stor brun labrador, der er helt rolig og sød; en lille ruhåret gravhund, der charmerer alle. To tykke huskatte lever livet rundt i børnenes senge bl.a. foruden to marsvin, skildpadder og kaniner. Det betyder, at der er nok at se til, og nok at tage sig til i den store sansehave, som den firelængede gård er omgivet af. Haven bruges til leg, og til den store frugthave med mange forskellige frugter. Når det er efterår og vinter bruges laden og halmloftet meget til huler og gemmeleg. Stranden tæt på er til badeture, og vandretur, er man til ridning, bruger vi Hjørring rideskole.

Alle børn går i skole i Hjørring kommunes skoler, nogle i almindelige klasser, ellers benytter vi en lang række af specialklasser.

Download standardbeskrivelse: Klik her.

Kontakt Oasen


Er dette dit sociale tilbud?

Gør krav på dette sociale tilbud for at få verificeringsmærke, få adgang til statistikker, modtage konkrete henvendelser fra sagsbehandlere, rådgivere, borgere og pårørende samt meget mere.

Gør krav på dette sted og få verificeringsmærket


Vil du i kontakt med dette sociale tilbud?

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud, så lad os hjælpe dig. Alt du skal gøre er at klikke på knappen nedenfor og udfylde formularen. Vi vil derefter forsøge at kontakte stedet hurtigst muligt.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.