FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Kløckershave

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud? Lad os hjælpe dig.
Benyt blot knappen nedenfor og vi vil række ud til stedet.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Kløckershave er placeret tæt på Gentofte Sø. Den vidunderlige udsigt over søen er en stor kvalitet for stedet. Derfor er bunden af det farvede felt i logoet afsluttet af en bølgelinje som udtryk for søen. Fire flyvende svaner er placeret midt i det farvede felt som udtryk for det pragtfulde fugleliv, der kan betragtes fra Kløckershave. Det signalerer liv og aktivitet.

Feltets farve er en afdæmpet grøn-grå farve, der er en fællesnævner for naturens farver i området. Den signalerer ro, harmoni og kvalitet. Farven er i øvrigt anvendt på vægflader i en del af Kløckershaves boliger.

Antallet af svaner i vores logo symboliserer Kløckershaves fire værdier: åbenhed, tillid, respekt og udvikling. Vi ønsker, at vores værdier er tydelige i vores arbejde i dagligdagen.

Kløckershave tilstræber at være kendt som et attraktivt sted at bo og arbejde. Vi ønsker en kultur, hvor erfaringer, viden og færdigheder bliver anerkendt og sat i spil for at skabe en indholdsrig og værdifuld hverdag.

Skulle du som beboer eller pårørende opleve det modsatte, vil vi gerne i dialog med jer om dette, da vi altid er åbne over for andre måder at opfatte tingene på.

Vores mission

Vi plejer borgeren med udgangspunkt i den enkeltes livshistorie og resurser, så borgeren får et værdigt og respektfuldt liv og livsafslutning.

Vores vision

På Kløckershave er missionen og visionen kendt af borgere, medarbejdere og pårørende og kan opleves i hverdagen.

På Kløckershave skal hverdagen være præget af, at:

  • liv og aktiviteter tager udgangspunkt den enkeltes behov og interesser
  • samarbejde mærkes på tværs af huset
  • de sociale og faglige kompetencer konstant bringes i spil, således at man som borger oplever høj faglighed og professionel tilgang i opgaveløsningen
  • vores ydelser hele tiden udvikler sig.

Vores værdier betyder også, at vi ønsker, at du her på Kløckershave fortsat kan leve i overensstemmelse med din livsform, ønsker og ydeevne. Vi vil – med respekt for dit ansvar for egen situation – yde støtte ud fra dine aktuelle behov.

Kontakt Kløckershave


Er dette dit sociale tilbud?

Gør krav på dette sociale tilbud for at få verificeringsmærke, få adgang til statistikker, modtage konkrete henvendelser fra sagsbehandlere, rådgivere, borgere og pårørende samt meget mere.

Gør krav på dette sted og få verificeringsmærket


Vil du i kontakt med dette sociale tilbud?

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud, så lad os hjælpe dig. Alt du skal gøre er at klikke på knappen nedenfor og udfylde formularen. Vi vil derefter forsøge at kontakte stedet hurtigst muligt.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.