Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Kirsebærhavens Plejehjem

Plejecentret Kirsebærhaven ligger i et hyggeligt område i nærheden af Valbyparken.

Om Plejecentret

Plejecentret Kirsebærhaven ligger i et hyggeligt område i nærheden af Valbyparken. Kirsebærhaven ligger tæt på Folehaven, og bus 10 gør det let at komme ind til byen.

Vi arbejder tæt sammen med både Margrethekirken og ældreboligerne i vores nærområde. Præsten kommer en gang om måneden og holder gudstjeneste, hvorefter vi inviterer til kaffe og hyggesnak.

Her bor 78 beboere fordelt på tre etager, og alle boliger er 1-værelsesboliger. Vi har gode udendørsarealer med en stor dejlig have, som vi bruger til mange hyggelige aktiviteter om sommeren.

Kirsebærhaven er et selvejende plejecenter.

Hverdagen

Når du flytter ind på Kirsebærhaven, får du en kontaktperson, som står for kontakten til dine pårørende og i videst muligt omfang din daglige pleje.

Vi planlægger i fællesskab hvilke aktiviteter, der skal være i den kommende uge. Det gør vi, fordi vi mener, at det er vigtigt, at du kan deltage i planlægningen af din hverdag. Aktiviteterne kan spænde vidt, da det kommer an på dine interesser, men kan fx være: Køreture, gåture, bankospil, oplæsning, kaffebord, bagning og udendørsaktiviteter.

I Kirsebærstuen har vi et hyggeligt cafeteria, som har åbent i hverdagene fra kl. 11-12.30, og i weekenden fra 12-13. Her serverer vi varm mad og smørrebrød.

Vi har vores eget køkken, hvor vi laver mad hver dag. Her kan du også bestille kage til din fødselsdag.

Kirsebærhaven holder fester i løbet af året, hvor vi serverer middag og byder på underholdning. Festerne arrangeres først og fremmest for dig og dine pårørende, men er der stadig ledige pladser, sælger vi billetter til borgere i lokalområdet.

Værdier

Vi bestræber os på at møde dig med et åbent sind og vise respekt for dine ønsker og holdninger. Vi ved, det er vigtigt, at du beholder din ret til selv at bestemme selv.

Vi er nysgerrige på dig som person. Det betyder, at vi lytter til dine historier, så vi kan skabe en mere tryg og sammenhængende hverdag for dig. Hvis vi opdager, at noget har særlig betydning for dig, vil gøre vores bedste for, at du kan komme til at opleve det igen – enten med os eller med dine pårørende.

Vi gør vores bedste for at udnytte dine, dine pårørendes og medarbejdernes interesser og kompetencer i hverdagen til glæde for dig og de andre beboere. Hvis fx du er god til at lave mad, kan du indimellem hjælpe os i køkkenet, eller hvis du kan danse vals, kan vi lave en dansecafé, hvor du kan lære fra dig.

Kontakt Kirsebærhavens Plejehjem

Kommune

København