FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Johannesgården

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud? Lad os hjælpe dig.
Benyt blot knappen nedenfor og vi vil række ud til stedet.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Johannesgården ligger i Brønshøj tæt på Brønshøj Torv og Degnemosen.
Vi har gode parkeringsmuligheder på Fuglsang Allé. Johannesgården ligger i gåafstand til Brønshøj Torv, hvor der er gode muligheder for offentlig transport og indkøb.

Johannesgården har store lyse opholdsrum på hver etage, som er til fælles brug. Her er der mulighed for at få en hyggesnak, se TV og få serveret dagens måltider. Vi har en dejlig gårdhave, og når vejret er godt, holder vi hyggelige grillarrangementer ligesom måltider og eftermiddagskaffe kan nydes i haven.

På Johannesgården bor 74 beboere, fordelt på tre etager. Boligerne består af et stort badeværelse og et stort værelse (stue og soveværelse). Hvis du ønsker, at adskille stue og soveværelse, kan det lade sig gøre ved hjælp af fleksvægge. Der er også mulighed for at indrette tekøkken i din lejlighed. Alle boliger har udgang til altan eller terrasse.

Fra 2006 til 2009 blev Johannesgården totalrenoveret.
Johannesgården er et selvejende plejecenter, opført af den Danske Frimurerorden i 1968.

Hverdagen

På 1. sal finder du den store Multisal. Det er her ”Kulturcafeen” holder til med diverse aktivitetstilbud. Her har du mulighed for at mødes med de andre beboere til en hygge stund med en god kop kaffe. Multisalen danner også rammen om fester og andre aktiviteter som banko, foredrag, sang og musik.

Kulturcafeen har udgang til vores dejlige gårdhave, hvor der er mulighed for at nyde solen og følge årstiderne.

Vi har et aktivitetsudvalg med seks beboere. I samarbejde med medarbejderne udarbejder de et månedligt aktivitetsprogram. Du er meget velkommen til at komme med ønsker til aktiviteter gennem aktivitetsudvalget.

Kulturcafeen arrangerer også udflugter i vores egen bus, så der er mulighed for at shoppe i Rødovre Centrum, hvis du har lyst til det eller tage med til en af de mere kulturelle oplevelser.

På Johannesgården har vi eget køkken, som laver den lækre mad til huset. Vi har også eget vaskeri, og vores rengøringsmedarbejdere er ansatte på Johannesgården.

Værdier

Johannesgården er kendt for at være et smukt og lyst center med god atmosfære. Vores gårdhave på 1.sal er unik og er et positivt aktiv for Johannesgården. Den gode mad fra køkkenet får også positiv omtale. Sidst men ikke mindst har vi mange frivillige, der i dagligdagen gør en stor indsats for Johannesgården’s beboere, med arrangementer som fx underholdning og besøg.

Vi vil skabe et trygt hjem, hvor det er godt at bo, arbejde og gæste.

Kontakt Johannesgården


Er dette dit sociale tilbud?

Gør krav på dette sociale tilbud for at få verificeringsmærke, få adgang til statistikker, modtage konkrete henvendelser fra sagsbehandlere, rådgivere, borgere og pårørende samt meget mere.

Gør krav på dette sted og få verificeringsmærket


Vil du i kontakt med dette sociale tilbud?

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud, så lad os hjælpe dig. Alt du skal gøre er at klikke på knappen nedenfor og udfylde formularen. Vi vil derefter forsøge at kontakte stedet hurtigst muligt.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.