Holmegårdsparkens profil

Vi danner rammen om 120 beboeres daglige liv og ca. 225 medarbejderes arbejdsliv. Vi er et velfungerende hus, hvor beboernes trivsel, det psykiske arbejdsmiljø og det tværfaglige samarbejde er i centrum. Vi er en rummelig arbejdsplads, med kvalitet i opgaveløsning.

Vi satser på medarbejdere, som har lyst til at indgå i fællesskabet, uanset hvilken funktion de har. Som har lyst til at medvirke til at vore beboere og pårørende oplever Holmegårdsparken som en værdig og respektfuld ramme om livets sidste fase.

HP-Avisen

I HP-Avisen, der udkommer med 11 numre om året, beretter vi om stort og småt. Her findes oversigt over aktiviteter med opslag og kalender, Caféens menuer og tilbud samt menuer i afdelingerne. Venneforeningen, HP’s Venner, orienterer fast om deres aktiviteter med både tekst og billeder. Klik i listen nedenfor på det nummer af HP-Avisen du gerne vil se. Det er PDF-format.

Kontakt det sociale tilbud

Pænt udefra, rådent inden i

Jeg/min mor har desværre kun dårlig erfaring med Holmegårdsparken. Dårlig ledelse, dårlig behandling, dårlig mad, dårlig rengøring etc og så var der desværre tyveri fra personlet hos beboerne.

akruse211090

1 Anmeldelser