Fonden Østre Gasværk

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud? Lad os hjælpe dig.
Benyt blot knappen nedenfor og vi vil række ud til stedet.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Østre Gasværk er en behandlings institution for unge der er fyldt 18 år, som pga. psykosociale- og/eller misbrugsproblemer har behov for særlig støtte. Østre Gasværk har både ambulant og døgnbehandling. Vi er godkendt efter serviceloven § 101, §107 og § 110. Klientellet på Østre Gasværk dækker et bredt spektrum. Vi modtager klienter med forskellige problematikker, bl.a. lettere eller alvorlige sociale, psykiske og eller psykiatriske problemer herunder også misbrugsproblematikker.

Bofællesskabet er indrettet til 8 personer i alderen 18 – 35 år. Deres problemer er forskellige ligesom deres personlige ressourcer.  Men netop forskelligheden bruges i arbejdet med gruppen. Også borgere, der har egen bolig, kan tilbydes ophold, hvis misbrug, psykiske problemstillinger eller andre forhold belaster, så der er behov for tæt opfølgning og social kontakt.

I bofællesskabet kombineres den pædagogiske dagligdag (daglig struktur med morgenmad, morgenmøde og daglige aktiviteter, skolegang og/eller praktik) med terapeutisk behandling.

Dagligdagen er velstruktureret og præget af varierede, klare krav til beboernes ansvar for indkøb, madlavning, rengøring, deltagelse i gruppemøder og andre fællesaktiviteter. Beboerne støttes i at turde tage stilling og vælge. Og de støttes i at forstå konsekvenserne af deres valg i forhold til omgivelserne, andre beboere og egne ønsker og behov.

Aktiviteter i større eller mindre grupper indgår i behandlingen med det formål at give beboerne nye erfaringer, styrke deres handleevne og stimulere deres interesse for fritidsaktiviteter og nye sociale kontakter. Samværet i gruppen fremmer ansvarsfølelse og deres evne til at indgå i forpligtende sociale relationer. Det er obligatorisk at deltage i daglige gruppemøder, aktiviteter (hvis beboeren ikke er i gang med arbejde eller uddannelse) og fire behandlingsture om året.

Udslusningslejligheden, der ligger tæt på Østre Gasværk, er indrettet til fire beboere. Her bor klienterne mere selvstændigt, men de bevarer tilknytningen til Østre Gasværk. I annekset ydes der støtte efter individuelt behov. Beboerne har som udgangspunkt samtaler med deres kontaktpersoner én gang pr. uge. Der afholdes behandlingsgruppemøde med en medarbejder, én gang om ugen.

Ambulant behandling:

Den ambulante behandling kan være i form af en støttekontaktperson, et terapeutisk forløb eller en kombination af begge dele. Således at borgeren får kontrol over eget liv ud fra borgerens egne præmisser og ved at give støtte, til at fungere i forhold til det omgivende samfund. Behandlingen foregår dels i individuelle samtaler og dels i gruppeforløb.

I de terapeutiske forløb arbejdes der i samtalen overordnet med mentaliserings baseret terapi, men vi benytter også andre terapeutiske metoder ved behov, fx  psykodynamisk orienteret jeg-støttende og jeg-styrkende terapi men også ud fra kognitiv/løsningsfokuserende metoder.

Beskæftigelsesafklaring og gruppeforløb

Der tilbydes sideløbende med bo- og ambulant forløb beskæftigelsesafklaring, hvor der kan blive tale om afklarende forløb mhp. uddannelse eller beskæftigelse. Der arbejdes sammen med et private arbejdspladser, ligesom vi ofte har kontakt til forskellige uddannelsesinstitutioner.

Kontakt Fonden Østre Gasværk


Er dette dit sociale tilbud?

Gør krav på dette sociale tilbud for at få verificeringsmærke, få adgang til statistikker, modtage konkrete henvendelser fra sagsbehandlere, rådgivere, borgere og pårørende samt meget mere.

Gør krav på dette sted og få verificeringsmærket


Vil du i kontakt med dette sociale tilbud?

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud, så lad os hjælpe dig. Alt du skal gøre er at klikke på knappen nedenfor og udfylde formularen. Vi vil derefter forsøge at kontakte stedet hurtigst muligt.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.