FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Fonden Corvia

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud? Lad os hjælpe dig.
Benyt blot knappen nedenfor og vi vil række ud til stedet.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

På Corvia vejleder vi de unge, således de vil have mulighed for at være beslutningstagere i konkrete situationer ift eget liv. Vi perspektiverer aspekter af konkrete situationer således den unge selv har muligheden for at beslutte selvstændige – og gennemtænkte – løsninger på diverse problemstillinger.

Vi vægter at de unge inddrages så meget som muligt i skabelsen af egen tilværelse.

Vi tilpasser en individuel struktur til den enkelte unge, således dagligdagen bliver så overskuelig og meningsfuld som muligt.

Det overordnede mål for den unge indskrevet på Corvia, er at blive så klar som muligt til integration i samfundet med minimal støtte.

Uddannelsesmålet for den unge indskrevet på Corvia er så vidt muligt at tilegne sig en 9. klasses afgangseksamen som minimum i fagene: dansk, matematik og engelsk.

Derudover har Corvia en målsætning om at finde relevant arbejde, uddannelse eller beskæftigelse for den unge.

Corvia bruger følgende faglige tilgange:

Anerkendende tilgang – Vi arbejder anerkendende og tager udgangspunkt i det menneske vi oplever.

De Små Skridt – Vi arbejder udfra nærmeste udviklingszone og søger derigennem at udvikle den unge, udfra dennes forudsætninger.

Kognitiv tilgang – Vi arbejder kognitivt med vores unge og søger at ændre uhensigtsmæssig adfærd herigennem.

Kommunikationspædagogisk tilgang – Vi er tydelige og enkle i kommunikationen, mundtlig som skriftlig.

Relationspædagogisk tilgang – Vi er tæt på vores unge fordi vi vil de unge.

Strukturpædagogisk tilgang – Dagligdagen generelt – og dagsstrukturen – er tydelig. Der arbejdes med individuel struktur for den enkelte unge.

Ressourceorienteret tilgang – Vi tager udgangspunkt i den unges ressourcer.

Corvia bruger følgende metode: Kognitiv Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik (KRAP)

Kontakt Fonden Corvia


Er dette dit sociale tilbud?

Gør krav på dette sociale tilbud for at få verificeringsmærke, få adgang til statistikker, modtage konkrete henvendelser fra sagsbehandlere, rådgivere, borgere og pårørende samt meget mere.

Gør krav på dette sted og få verificeringsmærket


Vil du i kontakt med dette sociale tilbud?

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud, så lad os hjælpe dig. Alt du skal gøre er at klikke på knappen nedenfor og udfylde formularen. Vi vil derefter forsøge at kontakte stedet hurtigst muligt.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.