Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Fjordhøj

Fjordhøj – et familie lignede opholdssted

Fjordhøj ligger i Ølsted (Halsnæs kommune) på en naturgrund ned til Roskilde Fjord. Vi bor i et stort gammelt hus på 550m2.

Fjordhøj startede i 1970 som et alternativ til de traditionelle døgninstitutioner til børn og unge, og har sine rødder i den kollektive tankegang. På Fjordhøj ønsker vi,at skabe en så familiær atmosfære som muligt. Det betyder, at vi er få voksne der arbejder her og flere der bor på stedet. Det vil altid være den samme voksne der har været her om dagen/aftnen, der sover på Fjordhøj og som sørger for, at man kommer godt ud af døren om morgenen. Dette giver en tryghed og forudsigelighed i hverdagen for børnene/de unge.

Grundtanken er, at børnene/de unge kan profitere af den tætte voksenkontakt, og at de gennem deres ophold på Fjordhøj, lærer og udvikler sig i et samspil med de voksne.

Vi anvender en individuel, relations baseret, samt anerkendende, pædagogik, der lægger vægt på den enkeltes ressourcer og muligheder, set ud fra et psykodynamisk perspektiv.

På Fjordhøj modtager vi børn og unge i alderen 7 til 18 år med socio-emotionelle problematikker. Vi har stor erfaring i at rumme de børn, der ikke kan placeres i ordinære plejefamilier, men som stadig vil profitere af familiære rammer, da vi netop er få gennemgående voksne, hvilket ikke altid er muligt på kommunale opholdssteder. Der er mulighed for efterværn til det 23. år.

Vores pris er 64.118 kr pr. måned.

I kan læse mere om os på vores nyopdaterede hjemmeside: www.fjordhoj.dk og på www.tilbudsportalen.dk . I er også meget velkomne til at ringe eller besøge os efter aftale, hvor vi kan have en dialog omkring hvad I har brug for, og hvad vi kan tilbyde.

Telefon 47 74 93 94 eller mail: [email protected]

 

Kontakt Fjordhøj