FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Erhvervsskolen af 2011 botilbud

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud? Lad os hjælpe dig.
Benyt blot knappen nedenfor og vi vil række ud til stedet.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

STU på Erhvervsskolen

Vores mål er først og fremmest at give de unge en rar og tryg skoledag i et godt socialt miljø med gode kammerater. Vores mål er endvidere at hjælpe de unge godt ud i livet såvel socialt og personligt som med hensyn til uddannelse og job. Unge med autisme, ADHD eller andre diagnoser har brug for små overskuelige undervisningsmiljøer, hvor en opmærksom, venlig og nærværende lærerstab sørger for en rolig dag i trygge rammer. De unge har ligeledes brug at få afklaret, hvordan deres voksenliv kunne se ud. Selvfølgelig i forhold til deres drømme og mål men også i forhold til de udfordringer, de hver især kan have. Det sikrer vi på Erhvervsskolen af 2011

I forbindelse med undervisningen og i samarbejde med forskellige arbejdspladser tilbyder vi endvidere en lang række særligt tilrettelagte praktikforløb. På alle arbejdspladserne er der ansat eller tilknyttet socialpædagogisk og læreruddannet personale. Alle forløb tilrettelægges individuelt med udgangspunkt i den enkelte unges ressourcer, ønsker og behov. Indhold, varighed og form vil derfor variere og kan hele tiden justeres.

 

Lidt mere.

Skolen har knap 100 elever, 30 ansatte og afdelinger på Nørrebro, Østerbro, Amager, Frederiksberg samt i Tårnby, Ballerup og Vanløse. Udover de faste tilbud kan vi tilrettelægge uddannelsesforløb inden for andre relevante fagområder, de unge kunne ønske sig.

I forhold til de enkelte uddannelsesforløb samarbejder vi med de respektive erhvervsuddannelser (EGU/EUD), så det er muligt for de unge at tage forskellige kurser i den sammenhæng undervejs. De unge kan få undervisning i de fag og interesseområder, de i øvrigt kunne ønske sig under STU-forløbet.

På alle arbejdspladserne er der tilknyttet eller ansat læreruddannet og socialpædagogisk personale. Vi samarbejder altid med de respektive bosteder om at sikre det optimale udbytte af forløbet. Vi tilbyder desuden individuelt tilpasset støtte til den unge, hvis der er behov for det. Denne støtte bliver varetaget af skolens faste personale.

Skolen har fast tilknyttet psykiatere og psykologer og arbejder i øjeblikket med elever inden for stort set alle diagnoseområder: Generelle og vidtgående indlæringsvanskeligheder, ADHD, Autisme-spektrum-forstyrrelser samt Skizofreni og personlighedsforstyrrelser i øvrigt.

Vi tilbyder fleksibilitet, nærhed og sammenhæng under hele forløbet. Skolen har tegnet overenskomst med Uddannelses-forbundet.

Kontakt Erhvervsskolen af 2011 botilbud


Er dette dit sociale tilbud?

Gør krav på dette sociale tilbud for at få verificeringsmærke, få adgang til statistikker, modtage konkrete henvendelser fra sagsbehandlere, rådgivere, borgere og pårørende samt meget mere.

Gør krav på dette sted og få verificeringsmærket


Vil du i kontakt med dette sociale tilbud?

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud, så lad os hjælpe dig. Alt du skal gøre er at klikke på knappen nedenfor og udfylde formularen. Vi vil derefter forsøge at kontakte stedet hurtigst muligt.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.