fbpx

DSI Kammergave Stedet er godkendt

Helhed og sammenhæng

Vær den første til at bedømme!

Kammergave er et miljøterapeutisk tilbud, hvor personer over 18 år med psykiske og sociale problemstillinger lever i strukturerede rammer med støtte til at arbejde med sig selv. Målet er at beboerne opnår selvstændighed gennem praktiske og sociale færdigheder. herunder, at beboeren udvikler ressourcer til at skabe sig et meningsfyldt liv med god livskvalitet.
Delmål er at få klarhed over mønstre i handlinger, følelser og tanker, at træne ændringer af negative mønstre og at arbejde henimod en mere selvstændig boform.

Et økologisk landbrug danner rammen om både botilbud og dagtilbud. Dagtilbuddet er også et tilbud til borgere, som bor uden for Kammergave.

Et helhedsorienteret menneskesyn føres ud i praksis gennem en struktureret hverdag med arbejdstilbud i landbrug, gartneri og køkken som det grundlæggende. Her lægges vægt på sammenhængen fra jord til bord. Vi er selvforsynende med økologisk kød, grønsager og frugt.

Vi tilstræber en meningsfuld hverdag, hvor medansvar, gensidig respekt for den enkelte, rummelighed, kreativitet og et sundt socialt samspil er nøglebegreber. Vi arbejder ud fra miljøterapi og mentalisering, hvor det bærende element er relationsarbejde og vi bruger en anerkendende pædagogik som indgangsvinkel.

Vi tilbyder ud over ovennævnte bl.a Nada akupunktur, psykologsamtaler, rideterapi, samt undervisning i områder som kost, motion, økonomi, søvn m.m.

Der er plads til 13 beboere fra 18 år og opefter på selve Kammergave, 2 beboere i Tersløsevej nr. 16 og 4 beboere i vores bolig Rosalba, som ligger 3 km herfra. Herudover er der plads til 8 beboere i dagtilbuddet udefra.

Kammergave ligger smukt placeret på Vestsjælland tæt på Sorø. Vi bruger naturen og dyrene meget i vores arbejde, da vi mener, at det er gavnligt for den personlige udvikling.

Skriv en anmeldelse

Din anmeldelse
angry
crying
sleeping
smily
cool
Overfør

Din anmeldelse anbefales at være mindst 140 tegn lang :)