fbpx

Den Musiske Helhedsskole

 

Vær den første til at bedømme!

Skolen for Musik og Teater er grundlagt i efteråret 1990, og var fysisk placeret på Amager de første 10 år. I 2001 flyttede Skolen til Hillerød på Frejasvej og fra 1. august 2012 flyttede Skolen til den nuværende adresse: Nordre Jernbanevej 40 3400 Hillerød.

Siden skolens start har det været målsætningen at skabe muligheder for positiv personlig udvikling for de enkelte elever gennem brug af musisk/kreative tilgange til undervisning, socialisering og egentlig terapi. En af grundsætningerne er vedholdenhed og kontinuitet. Skolens læringsstrategier er bygget op omkring styrkelse af det indre i den enkelte gennem det at arbejde med de små succes’er.

Gennem arbejdet med styrkelse af de musisk kreative sider af mennesket, opnås et forøget selvværd som kan bruges videre i arbejdet med de kognitive sider og den boglige indlæring.

Efter de første svære år, startedes Villa Musica i 1997 i Hillerød, samtidig blev fonden ”De Musiske Helhedsskoler” oprettet.

I dag er den lokale forankring en vigtig forudsætning for vores arbejde, og vi samarbejder tæt Hillerød Kommune samt med de øvrige lokale kommunale samarbejdspartnere.

Skriv en anmeldelse

Din anmeldelse
angry
crying
sleeping
smily
cool
Overfør

Din anmeldelse anbefales at være mindst 140 tegn lang :)