Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Botilbuddet Godthåbsvej

GODTHÅBSVEJ

Botilbuddet Godthåbsvej er et botilbud for borgere med medfødte eller erhvervede hjerneskader, som har brug for en målrettet indsat indenfor såvel det pædagogiske område, som det pleje- og omsorgsmæssige. Botilbuddet drives efter ’Lov Om Social Service § 108’, som er et varigt botilbud for voksne med væsentlig nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Der kan indgås særlig aftale, for at den enkelte borger, om at visitationen også omfatter § 104, som er aktivitets- og samværs tilbud.

 

BEBOERNES HJEM

Botilbuddet Godthåbsvej er placeret i hjertet af Hillerød, tæt på naturen. På en og samme tid i rolige omgivelser og tæt på det pulveriserende nærmiljø med bibliotek, indkøbscenter, strøg forretninger, cafeer, restauranter og biograf.

Huset er i ét plan, hvor det er nemt at færdes i kørestol. Hver beboer har egen lejlighed, der er særlig handicapvenligt indrette. Hvor der er behov for det, er der monteret loftlift. Alle lejligheder har adgang til en lille have, hvor der er mulighed for beplantning efter eget ønske. Herudover rummer har vi en stor fælles dagligstue, med direkte adgang til køkken, hvor borgere og medarbejdere i fællesskab tilbereder mad fra bunden.

 

VI ØNSKER AT GØRE EN FORSKEL FOR VORES BEBOERE

Det er vigtigt for os, at vores beboere kan føle sig trygge ved den støtte og hjælp de tilbydes i hverdagen. Derfor har vi altid fokus på at tilpasse og udvikle botilbuddet så det matcher beboernes behov. Vi har fokus på, at have en fast kerne af medarbejdere, der har de rette faglige kompetencer og som arbejder anerkendende i deres tilgang.

 

Vi hilser derfor også kontrol af vores arbejde velkommen, når tilsynet lægger vejen forbi. Dette link henviser til den seneste tilsyn fra Styrelsen for patientsikkerhed.

Kontakt Botilbuddet Godthåbsvej