fbpx

Bofælleskabet Nørresøgård

 

Vær den første til at bedømme!

SØGER DU ET TRYGT OG IDYLLISK BOTILBUD MED SOCIALPÆDAGOGISK STØTTE, HVOR DU BOR I EGEN BOLIG I LANDLIGE OMGIVELSER, HAR DU FUNDET FREM TIL DET RETTE STED.

Bofællesskabet Nørresøgård er et lille bosted for udviklingshæmmede voksne med fokus på tryghed og nærhed. Vi har plads til 6 borgere, og vi tilstræber at hjælpe hver enkelte borger til en selvstændig tilværelse og støtter dem i at udvikle deres personlige og sociale kompetencer.

Vores personale har stor faglig viden samt kompetencerne til at støtte dig i det tempo, som passer dig bedst. Vi ønsker at give dig passende udfordringer og motivation til videre fremdrift. Vi tilegner os løbende ny information og har især interesse for KRAP-metoden. Personalet er til stede fra kl. 10-20.

Vi har et rigtig godt fællesskab på bostedet, og alle kommer godt ud af det med hinanden. Vi holder fødselsdage, tager på sommerferie sammen og afholder arrangementer, hvor familie og venner er meget velkomne til at deltage.

Vi har beliggenhed i Høje Taastrup Kommune på Sjælland, og den smukke natur, som omgiver bostedet, giver dig rig mulighed for fredfyldte gåture, leg og hygge i haven og på en af vores terrasser.

Skriv en anmeldelse

Din anmeldelse
angry
crying
sleeping
smily
cool
Overfør

Din anmeldelse anbefales at være mindst 140 tegn lang :)