FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Bølgebryderen tilbyder døgnbehandling til unge

Bølgebryderen er et lyst og venligt hus, der ligger smukt ned til Mariager fjord med egen badebro.

Bølgebryderen er et bosted godkendt til SL § 66 stk. 1 nr. 6 og § 107. Målgruppen er unge mennesker mellem 14-22 år, der alle er diagnosticeret/ er i udredning for ADHD og/eller ASF og ligeledes har et forbrug af euforiserende stoffer og/eller alkohol, som bl.a. bruges som redskab til at forsøge at lindre og berolige dem selv.

På Bølgebryderen arbejder vi miljøterapeutisk, hvor trygge relationer og beroligende fysiske rammer er essentielle i den helhedsorienterede indsats. Livet i vores hus er præget af genkendelighed og forudsigelighed, hvilket frigiver overskud og ro for den unge i processen mod øget trivsel.

Dette miljøterapeutiske arbejde foregår i tæt samarbejde med Børne- og ungdomspsykiatrien og andre relevante samarbejdspartnere.

Bølgebryderen tilbyder desuden rusmiddelbehandling og beskæftigelse som en del af tilbuddet.

Kontakt Bølgebryderen

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Aktivitets- og samværstilbud §104, Beskyttet beskæftigelse §103, Både §66 stk.1 nr. 5 og §107, Efterværn §76, Socialpædagogisk støtte udenfor botilbud §85, Delvis lukkede døgn inst. §66 stk.1 nr.6, Socialpædagogisk opholdssted §66 stk. 1 nr. 6

Souschef

Ditte Falk Marino

Leder

Torben Manø

Antal normerede pladser

4

Diagnose

ADHD, Autisme

Alder

13-17 år, 16-23 år, 18-23 år

Tilbudsportalen

https://tilbudsportalen.dk/tilbudssoegning/tilbudDetaljeside/index?tilbudsid=NPR-1186&afdelingsid=17c59f49-d202-41a6-b758-82c2691f8595

Antal ledige pladser

2

Kommune

Mariagerfjord

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.