FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Bak-Op

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud? Lad os hjælpe dig.
Benyt blot knappen nedenfor og vi vil række ud til stedet.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Bak-Op er et socialpædagogisk behandlingstilbud, der henvender sig til børn, unge og familier.

​Bak-Op udbyder forskellige tilbud, der sammensættes efter de aktuelle behov og ønsker, der måtte være.

 

Det Socialpædagogiske Behandlingstilbud Bak-Op blev etableret i 2001 af en socialrådgiver og en socialpædagog med mange års erfaring indenfor det socialpædagogiske arbejde med børn, unge og familier.

​I Bak-Op er det muligt at skabe lokale løsninger, der kan sikre tilknytningen til familien og det lokale netværk. I mange tilfælde vil en indsats i Bak-Ops regi kunne erstatte en anbringelse udenfor hjemmet, eller udgøre en mere relevant foranstaltning.

Bak-Op består af  4 forskellige indsatsområder og udbyder pædagogisk behandlingsarbejde indenfor følgende:

  • ​Behandlingstilbud til børn, unge og familier i deres nærmiljø. Kan også inkludere et  3- måneders observationsforløb i familier med afdækning af de vanskeligheder, der måtte være med afsluttende rapport vedrørende  behovet for en fremtidig pædagogisk indsats.

​​

  • Socialpædagogisk tilbud med støtte/kontaktordning til unge hjemmeboende eller udeboende, her under også unge flygtninge, der bor i selvstændige boliger.

  • Bo-tilbud med døgndækning for uledsagede mindreårige flygtninge børn og unge

  • Klubtilbud til unge flygtninge.

Kontakt Bak-Op


Er dette dit sociale tilbud?

Gør krav på dette sociale tilbud for at få verificeringsmærke, få adgang til statistikker, modtage konkrete henvendelser fra sagsbehandlere, rådgivere, borgere og pårørende samt meget mere.

Gør krav på dette sted og få verificeringsmærket


Vil du i kontakt med dette sociale tilbud?

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud, så lad os hjælpe dig. Alt du skal gøre er at klikke på knappen nedenfor og udfylde formularen. Vi vil derefter forsøge at kontakte stedet hurtigst muligt.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.