FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Atriumfonden

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud? Lad os hjælpe dig.
Benyt blot knappen nedenfor og vi vil række ud til stedet.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

$141 Handleplanen og de beskrevne indsatsmål danner udgangspunkt for den pædagogiske handleplan. I den pædagogiske handleplan opstilles indsatsmål og delmål og der beskrives med hvilke metoder indsatsmål og delmål søges indfriet. Metodevalget er eklektisk, men grundlæggende er udgangspunktet tæt relations båren socialpædagogisk støtte.

I tilbuddet administreres ikke borgermidler eller økonomi. Vi vejleder og ledsager borgerne til pengeinstitut således, at den enkelte får indgået faste betalingsaftaler og tilmelding til PBS, eventuel opsparing m.m. Hvor det er relevant medvirker tilbuddet til, at der iværksættes værgemålsansøgning.

Borgerne tilbydes hjælp og støtte til gennemgang og opbevaring af personlige papirer herunder skrivelser fra det offentlige. Der kan ydes støtte til fritagelse fra e-post.

Borgerne indbetaler et fast månedligt beløb til en fælles kostkasse. Tilbuddet har en daglig rytme der inkluderer, at alle daglige måltider tilbydes i fælleskøkkenet. Der foretages 2 ugentlige indkøb til huset. Borgerne opfordres til, at deltage i indkøbene ligesom der er beboerindflydelse på kostplanernes sammensætning. Personalet har det overordnede ansvar for, at kostplanen fokuserer på sund kost og tager hensyn til f.eks. diabetikere.

Kontakt Atriumfonden


Er dette dit sociale tilbud?

Gør krav på dette sociale tilbud for at få verificeringsmærke, få adgang til statistikker, modtage konkrete henvendelser fra sagsbehandlere, rådgivere, borgere og pårørende samt meget mere.

Gør krav på dette sted og få verificeringsmærket


Vil du i kontakt med dette sociale tilbud?

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud, så lad os hjælpe dig. Alt du skal gøre er at klikke på knappen nedenfor og udfylde formularen. Vi vil derefter forsøge at kontakte stedet hurtigst muligt.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.