FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Ammershøjparken

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud? Lad os hjælpe dig.
Benyt blot knappen nedenfor og vi vil række ud til stedet.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Du finder Ammershøjparken i Kr. Hyllinge by i det smukke Lejre, Sagnlandet Lejre, Hertadalen, Nationalpark Skjoldungernes Land og meget mere. Visit Lejre. Velkommen til det gode liv på landet.

Ammershøjparkens Ældrecenter består 5 huse med leve-bo miljø med hver 10 lejligheder, hvoraf ét af husene, hus 1E, er for svært syge borgere med demens.
Ældrecentret står de kommende år overfor et større byggeprojekt, hvor der udvides med 24 boliger og et serviceareal.

Sammen skaber vi rammerne for en nærværende og indholdsrig hverdag – en hverdag der giver mening for den enkelte. Du har altid mulighed for at få den rette pleje og omsorg i det omfang du har behov for, inden for de rammer vi har til rådighed.

De frivillige kræfter på Ammershøj gør en forskel. De cykler med beboerne, er besøgsvenner, holder fester, tager på bustur og meget mere. Så kom og vær med, og har du lyst, kan du melde dig som cykelpilot her.

Læs vores husavis ”Ammershøjbladet” her, hvor du kan finde mere information om kommende aktiviteter og arrangementer for beboere og pårørende, små historier, fortællinger fra tidligere arrangementer og praktiske oplysninger.

Kontakt Ammershøjparken


Er dette dit sociale tilbud?

Gør krav på dette sociale tilbud for at få verificeringsmærke, få adgang til statistikker, modtage konkrete henvendelser fra sagsbehandlere, rådgivere, borgere og pårørende samt meget mere.

Gør krav på dette sted og få verificeringsmærket


Vil du i kontakt med dette sociale tilbud?

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud, så lad os hjælpe dig. Alt du skal gøre er at klikke på knappen nedenfor og udfylde formularen. Vi vil derefter forsøge at kontakte stedet hurtigst muligt.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.