FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Åstedparken Ældrecenter

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud? Lad os hjælpe dig.
Benyt blot knappen nedenfor og vi vil række ud til stedet.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Åstedparkens Ældrecenter er placeret i den gamle del af Borris by, lige ved siden af kirken.
Der er en velholdt have rundt om centeret med en gangsti, der giver mulighed for at komme en tur ud i den friske luft og de dejlige omgivelser.

Centeret er placeret i rolige omgivelser, men med kort afstand ned til byen. Transportmulighederne til Borris er gode, der kører tog og busser til og fra byen.

Ældrecenter er bygget i 1883. Det blev oprindeligt grundlagt som fattiggård og er efterfølgende blevet ombygget til alderdomshjem, plejehjem og nu Ældrecenter. Centeret er i nyere tid blevet
renoveret, hvor der bl.a. blev lavet en tilbygning med dejligt ovenlys og store glaspartier. Desuden blev gårdhaven anlagt, en gårdhave med mulighed for sanseoplevelser.
Centeret fremstår som et tidssvarende og funktionelt hjem og arbejdsplads.

Centerets indretning

Der er 18 boliger, 7 et rums boliger samt 11 torums boliger.
1-rums boligerne er indrettet med the køkken, stue og et stort badeværelse. 2-rums boligerne er indrettet med the køkken, stue, særskilt soveværelse og et stort badeværelse.

I huset er der en fælles kombineret spise- og udestue. Udestuen er indrettet som en hyggelig/hjemlig tv-stue. På Åstedparken er der gode fælleslokaler, hvor beboerne kan samles til arrangementer og spisning. Desuden har vi et modtager køkken, hvor maden fra Åkanden bliver varmet og anrettet.

Lokale for alle

Vi har et dejligt lokale, som kan bruges af alle beboer samt pårørende på Åstedparken. Lokalet kan for eksempel bruges til at afholde kurser, være sammen om en kop formiddagskaffe, arrangere klubber om diverse interesser såsom strik, kortspil, bob eller maling. Alle er velkommen til at bruge dette lokale, kontakt enhedslederen og forhør dig nærmere om mulighederne.

Kontakt Åstedparken Ældrecenter


Er dette dit sociale tilbud?

Gør krav på dette sociale tilbud for at få verificeringsmærke, få adgang til statistikker, modtage konkrete henvendelser fra sagsbehandlere, rådgivere, borgere og pårørende samt meget mere.

Gør krav på dette sted og få verificeringsmærket


Vil du i kontakt med dette sociale tilbud?

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud, så lad os hjælpe dig. Alt du skal gøre er at klikke på knappen nedenfor og udfylde formularen. Vi vil derefter forsøge at kontakte stedet hurtigst muligt.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.