FindSocialeTilbud.dk

Åstedparken Ældrecenter

Åstedparkens Ældrecenter er placeret i den gamle del af Borris by, lige ved siden af kirken.
Der er en velholdt have rundt om centeret med en gangsti, der giver mulighed for at komme en tur ud i den friske luft og de dejlige omgivelser.

Centeret er placeret i rolige omgivelser, men med kort afstand ned til byen. Transportmulighederne til Borris er gode, der kører tog og busser til og fra byen.

Ældrecenter er bygget i 1883. Det blev oprindeligt grundlagt som fattiggård og er efterfølgende blevet ombygget til alderdomshjem, plejehjem og nu Ældrecenter. Centeret er i nyere tid blevet
renoveret, hvor der bl.a. blev lavet en tilbygning med dejligt ovenlys og store glaspartier. Desuden blev gårdhaven anlagt, en gårdhave med mulighed for sanseoplevelser.
Centeret fremstår som et tidssvarende og funktionelt hjem og arbejdsplads.

Centerets indretning

Der er 18 boliger, 7 et rums boliger samt 11 torums boliger.
1-rums boligerne er indrettet med the køkken, stue og et stort badeværelse. 2-rums boligerne er indrettet med the køkken, stue, særskilt soveværelse og et stort badeværelse.

I huset er der en fælles kombineret spise- og udestue. Udestuen er indrettet som en hyggelig/hjemlig tv-stue. På Åstedparken er der gode fælleslokaler, hvor beboerne kan samles til arrangementer og spisning. Desuden har vi et modtager køkken, hvor maden fra Åkanden bliver varmet og anrettet.

Lokale for alle

Vi har et dejligt lokale, som kan bruges af alle beboer samt pårørende på Åstedparken. Lokalet kan for eksempel bruges til at afholde kurser, være sammen om en kop formiddagskaffe, arrangere klubber om diverse interesser såsom strik, kortspil, bob eller maling. Alle er velkommen til at bruge dette lokale, kontakt enhedslederen og forhør dig nærmere om mulighederne.

Kontakt det sociale tilbud