Presse

På denne side finder du billeder og logoer, som du nemt kan downloade. Dertil finder du pressemeddelelser fra os samt artikler, som diverse medier har skrevet om os.

Pressemeddelelser

Nedenfor ser du vores seneste pressemeddelelser.

Udmærkelser

Nedenfor ser du vores seneste udmærkelser.

FindSocialeTilbud.dk

Etableret i 2016 med en klar mission: At lette hverdagen for sociale tilbud og borgere.

FindSocialeTilbud.dk blev etableret for at være den foretrukne onlineplatform for sociale tilbud i Danmark. Siden opstarten har FindSocialeTilbud.dk hjulpet over +85.000 borgere og +4.500 sociale tilbud i Danmark.

mille-awork.jpeg
Allan Hansen - Partner hos FindSocialeTilbud.dk

Pressekit

Vi har gjort det let at få adgang til vores logo og billeder. Du kan downloade vores logoer og billeder nedenfor. Hvis du ønsker mere information er du altid velkommen til at kontakte os.

Pressebilleder

Farver for vores brand

#02A9BF

#42AED9

#205E77

#e4f1f6

Farver for vores knapper

#609487

#02A9BF

Fonte

Lato · Google font
abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ

Sådan skrives vores navn

Korrekt:

FindSocialeTilbud.dk

Forkert:

findsocialetilbud.dk

find sociale tilbud

FindSocialeTilbud

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.