Antal ledige pladser: 7

Børne- ungehjemmet Skillevejen

Kontakt stedet

Om os:
Børn- og ungehjemmet Skillevejen er et trygt og støttende hjem for unge i alderen 10-18 år, som har brug for hjælp til at klare hverdagen. Vi er godkendt efter “Ambulant stofmisbrugs-behandling, §101 – Børn og unge”, og vi tilbyder en varm og tillidsfuld atmosfære, hvor unge kan udvikle deres sociale færdigheder og finde en vej videre i livet. Vores pædagoger arbejder tæt sammen med hver enkelt ung for at skabe positive forandringer gennem individuelle behandlinger.

Hvem vi hjælper:
Vi hjælper unge med udfordringer, der gør det svært for dem at tage vare på sig selv. De har ofte problemer med sociale kompetencer og kan have en adfærd, der virker voldsomt grænseoverskridende, provokerende og generende overfor deres omgivelser. Mange kæmper også med misbrug, og det er dem, vi kan hjælpe.

Vores formål:
Vores primære formål på Skillevejen er at skabe en varig forandring i de unges liv. Vi tilbyder målrettet misbrugsbehandling, der er skræddersyet til den enkelte unge.
Gennem vores pædagogiske arbejde og en sundhedsfaglig indsats stræber vi efter at skabe en stabil og
meningsfuld hverdag for de unge.

Vi tror på, at den gode stemning og den tætte relation mellem personale og de unge er nøglen til at indfri de forventninger, vi sammen sætter.
Gennem tæt samarbejde med de sociale myndigheder, sørger vi for, at hver ung får den nødvendige støtte.


Vi ved, at alle mennesker er forskellige. Derfor ved vi også, at alle mennesker har brug for forskellige
tilgange. Netop den individuelle tilgang, har vi altid fokus på hos os.
På Skillevejen tilbyder vi en kombination af misbrugsbehandling og pædagogisk støtte.
Vi hjælper de unge med at skabe en ny hverdag gennem socialt samvær og praktiske udfordringer, der genskaber troen på egen formåen. Vores indsats er målrettet den enkelte unge. Vi arbejder tæt sammen med sundhedsfaglige og sociale myndigheder for at sikre en helhedsorienteret tilgang.

KRAP- og misbrugs-behandlingsmappe
På Skillevejen arbejder vi som det eneste hjem med disse mapper, som vi selv har udviklet. Her tager vi udgangspunkt i skemaer, der gør indsatsen målbar og håndgribelig, hvilket bl.a. giver kommunerne mulighed for at følge resultaterne.
Beboerne kan også tage KRAP-mappen med hjem som en bog og et værktøj, som de altid kan vende tilbage til.

Kontakt Børne- ungehjemmet Skillevejen

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Barnets lov §43, Behandling af stofmisbrug §101, Socialpædagogisk opholdssted §66 stk. 1 nr. 6, Straffuldbyrdelsesloven Fængselsstraf på institution og lignende §78

Bestyrelsesformand

Klaus Rasmussen

Leder

Vibeka Perinpam

Antal normerede pladser

7

Diagnose

Adfærds-og følelsesmæssige forstyrrelser, Adfærdsændringer ifm. fysiske og fysio faktorer, ADHD, ADD, Alkoholmisbrug, Hjemløshed, Indadreagerende adfærd, Kognitiv forstyrrelse, Omsorgssvigt, Opmærksomhedsforstyrrelse, Personlighedsforstyrrelse, Selvskadende adfærd, Stofmisbrug, Tilknytningsforstyrrelse, Udadreagerende adfærd

Alder

6-12 år, 13-17 år, 16-23 år

Tillægsydelser

Akutanbringelser

Antal ledige pladser

7

Kommune

Aalborg

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.