FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Solbakken

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud? Lad os hjælpe dig.
Benyt blot knappen nedenfor og vi vil række ud til stedet.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Solbakken er et socialpædagogisk botilbud samt dagtilbud for voksne med nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne.

Solbakken har i mere end 80 år arbejdet med mennesker med varigt nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne og botilbuddene udvikles løbende, fordi hver enkelt beboer har individuelle behov for støtte.

Solbakken er en selvejende institution under foreningen Jysk Børneforsorg/Fredehjem.

Solbakken består af 7 bofællesskaber med i alt 66 beboere samt 2 mindre dagtilbud.

Målgruppen er voksne med fysiske og/eller psykiske funktionsnedsættelser samt senhjerneskadede. Alle borgere har behov for pædagogisk støtte i varierende omfang. Primær målgruppen er borgere med rygmarvsbrok, CP, erhvervet hjerneskade samt udviklingshæmning.

Solbakken har særlig viden indenfor koblingen mellem de fysiske og de kognitive problemstillinger, herunder de sociale konsekvenser det har at vokse op med et handicap.

Solbakkens kerneopgave er at give borgerne mulighed for at udfolde sit potentiale og mestre eget liv – ud fra egne forudsætninger og med afsæt i Solbakkens værdier og etiske grundlag.

Solbakken værdier og etiske principper er baseret på, at den enkelte borger får størst mulig indflydelse og selvbestemmelse i eget liv. Støtten gives som råd, vejledning og praktisk bistand ud fra den enkeltes individuelle ønsker og behov.

Solbakken lægger vægt på at ”det gode liv” er individuelt og det er den enkelte beboer, der definerer dette med udgangspunkt i værdier, livshistorie, ideer til og ønsker for egen livsførelse.

Solbakkens værdier er respekt, dialog, fællesskab og faglighed.

Solbakkens værdigrundlag hviler på fire grundlæggende etiske principper, der skal ses som et samlet hele: Respekt for selvbestemmelse, Hensynet til fysisk og psykisk integritet, Respekt for værdighed, Omsorg for det sårbare liv.

Den pædagogiske opgave ligger i at støtte borgerens muligheder for at udvikle, udvide og mestre egne livsbetingelser med henblik på størst mulig livskvalitet. Neuropædagogik, KRAP, Alternativ Supplerende kommunikation (ASK), inddragelse af netværk, inklusion og medborgerskab er vigtige metoder på Solbakken.

I de enkelte borgeres handleplan (i henhold til § 141 i Serviceloven) fastsættes mål for den pædagogiske indsats. Det overordnede mål er at tilgodese borgernes ønsker og behov således at den enkeltes livskvalitet øges.

Botilbuddene leverer ydelser efter Lov om Social Service § 83 og 85. Aktivitetstilbuddene er etableret efter Lov om Social Service § 103 og 104 vedrørende beskyttet beskæftigelse og aktivitetstilbud.

Personalet på Solbakken er pædagoger, pædagogmedhjælpere, socialrådgivere, sygeplejersker, ergoterapeuter og administrativt personale.

Kontakt Solbakken


Er dette dit sociale tilbud?

Gør krav på dette sociale tilbud for at få verificeringsmærke, få adgang til statistikker, modtage konkrete henvendelser fra sagsbehandlere, rådgivere, borgere og pårørende samt meget mere.

Gør krav på dette sted og få verificeringsmærket


Vil du i kontakt med dette sociale tilbud?

Har du brug for at komme i kontakt med dette sociale tilbud, så lad os hjælpe dig. Alt du skal gøre er at klikke på knappen nedenfor og udfylde formularen. Vi vil derefter forsøge at kontakte stedet hurtigst muligt.

Søg ledig plads hos dette sociale tilbud

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.