Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Antal ledige pladser: 3

Vand og By Højbjerg

Kontakt stedet

Velkommen til Vand og By

Vand og By er et opholdssted jf. sl. paragraf 66 og 107 for unge og voksne i Aarhus, der vægter at se vores beboere i øjenhøjde. Vi tager afsæt i et inkluderende menneskesyn, hvor vi gennem en fortrolig og afslappet atmosfære sætter den enkelte beboer i fokus. Det gør også, at vi gør det muligt at skræddersy opholdet efter den enkelte borgers behov.

 

Vi er et socialpædagogisk opholdssted for unge og voksne med erfarne og professionelle ansatte, der hver især har de rette kompetencer til at imødekomme vores beboere og deres behov bedst muligt. Vi har løbende kompetenceudvikling og hvert år er personalet på kurser eller uddannelse, for at blive klogere på vores beboere for at kunne hjælpe dem bedst muligt.

 

Fokus på relationen mellem medarbejdere og beboere

Hos Vand og By udspringer vores værdigrundlag af en anerkendende tilgang, hvor målet er at motivere til en positiv forandring hos den enkelte. Vores måde at motivere vores beboere kommer både til udtryk i vores aktive dagligdag med hyppige sejlture, hvor vi søger at motivere beboerne til at indgå i et stærkt og betydningsfuldt fællesskab. Men det kommer også til udtryk i vores faglige tilgang, hvor vi i en tæt relation med beboeren stabler en motiverende og langsigtet plan på benene, hvor vi  baggrund heraf fører den enkelte på rette kurs.

Kontakt Vand og By Højbjerg

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Barnets lov §43, Socialpædagogisk opholdssted §66 stk. 1 nr. 6, Midlertidigt botilbud §107, Både §66 stk.1 nr. 5 og §107, Socialpædagogisk støtte udenfor botilbud §85

Leder

Bjarke Hansen

Visitationsansvarlig

Bjarke Hansen

Antal normerede pladser

9

Diagnose

Omsorgssvigt, ADHD, Opmærksomhedsforstyrrelse, Tilknytningsforstyrrelse, Selvskadende adfærd, Angst, Adfærds-og følelsesmæssige forstyrrelser, Depression, Autisme, Indadreagerende adfærd

Alder

13-17 år, 16-23 år, 18-23 år, 24-30 år, +30 år

Tillægsydelser

Bostøtte § 85, Efterværn § 76

Antal ledige pladser

3

Kommune

Aarhus

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.