Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Sputnikkollegiet – Botilbud på Frederiksberg

Botilbud centralt på Frederiksberg

Vi bor på Kong Georgs Vej 65 på Frederiksberg, tæt på offentlige transportmuligheder, byliv og kulturtilbud. Vi er et botilbud for unge med autisme. Læs mere om målgruppen.

Værelserne

Værelserne er alle mellem 16 og 23 m2 med eget bad og minikøkken. Der er adgang til hurtig internetforbindelse fra alle værelser, og der er mulighed for valg af TV-pakke mod betaling.

Fællesarealer

Derudover er der fælleslokaler, hvor vi spiser sammen, drikker eftermiddagste, har lektiecafe og andre sociale aktiviteter.

Vi har et lille motionsrum, et filmlokale samt et hyggeområde med billard, bordtennis, computere og andre spil. Kollegiet har også en gårdhave med mulighed for grill samt vaskerum i kælderen.

På vores botilbud på Frederiksberg har du mulighed for at være med i løbeklub, madklub, styrketræning og diverse brætspilsturneringer, hvis du har lyst. Desuden tager vi på ture sammen.

Beboere og ansatte på botilbuddet

Sputnikkollegiets botilbud på Frederiksberg har 39 beboere, og 6 udslusningspladser. Personalet på vores botilbud bliver tilbudt uddannelse inden for autisme.

Tilsyn – mest til sagsbehandlere

Socialtilsynet fører tilsyn med vores botilbud på Frederiksberg, og vi får god feedback fra tilsynet:

“Det er Socialtilsynets overordnede konklusion, at tilbuddet har en høj kvalitet og anvender faglige tilgange og metoder der bidrager til borgernes udvikling og trivsel. Der arbejdes målrettet på, at borgerne skal erhverve sig kompetencer med henblik på at opnå større selvstændighed og skabe og indgå relationer.”

Se hele Socialtilsynets konklusion om Sputnikkollegiets botilbud på Frederiksberg eller download seneste tilsynsrapport på Tilbudsportalen.

Vi samarbejder med Frederiksberg Kommune og mere end 20 andre kommuner på Sjælland.

Kontakt Sputnikkollegiet – Botilbud på Frederiksberg

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Botilbud §107

Souschef

René Kürstein

Leder

Louise Gjelfort

Antal normerede pladser

45

Diagnose

Autisme

Alder

18-23 år, 24-30 år

Tilbudsportalen

https://tilbudsportalen.dk/tilbudssoegning/tilbudDetaljeside/index?tilbudsid=LWG-5251&afdelingsid=8f32d815-21f1-4dc4-a971-a9a5ca7261cb&aktivtMenupunkt=ALLE_TILBUD

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.