FindSocialeTilbud.dk på LinkedIn
Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Velkommen til Søjlerne!

Søjlerne er et socialpædagogisk børne- og ungehjem i København, der tilbyder anbringelse af børn og unge fra hele landet.

Vi modtager børn og unge med følelsesmæssige, psykiske og sociale vanskeligheder i alderen 5 – 18 år ved indskrivning. Derefter foretager vi gerne ungestøtte jf. § 76 til det fyldte 23. år. Derudover er Søjlerne et børne- og ungehjem med speciale i behandlingskrævende søskendeanbringelser.

Målet med en anbringelse af børn og unge hos Søjlerne er at sikre at børnene/de unge får tilbudt nogle trygge og familielignende rammer, der understøtter deres individuelle udvikling mod en mere selvstændig hverdag. Vi arbejder mentaliserende og anerkendende, hvilket betyder, at vores opholdssted og døgntilbud imødekommer de individuelle behov og ønsker, som barnet/den unge måtte have, og at vi har en forståelse for, at disse behov og ønsker er forskellige fra barn til barn.

Gennem vores arbejder vægter vi at øge barnets/den unges egne ressourcer og kompetencer. Det gør vi blandt andet ved at have fokus på barnets/den unges egne styrker, egne behov og følelser, etablering af sunde relationer m.m. For på bedst muligt via at sikre, at dette opnås, evalueres der løbende på de mål og delmål, der er opsat for det enkelte barn, og som personalet på vores børne- og ungehjem arbejder ud fra.

Kontakt Søjlerne

Tilbud

Opholdssted §66 stk.1 nr. 5, Ungestøtte §76

Bestyrelsesformand

Nanna Munch

Leder

Stine Haislund

Priser

kr. 80.000 /md. og derudover kommer KL takster på lommepenge og tøjpenge

Visitationsansvarlig

Stine Haislund - Mobil: 29 70 90 97

Opsigelsesvarsel

Løbende måned + 2 måneder

Antal normerede pladser

9

Diagnose

Tilknytningsforstyrrelse, Adfærds-og følelsesmæssige forstyrrelser, ADHD, ADD, Angst, Omsorgssvigt, Opmærksomhedsforstyrrelse

Alder

6-12 år, 13-17 år, 18-23 år

Tilbudsportalen

https://tilbudsportalen.dk/tilbudssoegning/tilbudDetaljeside/index?tilbudsid=AMH-9617&afdelingsid=23915c33-1c0c-49e2-8ba3-77228203ab44

Kommune

København

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.