Historien bag

Historien om Rosengården starter i 1965 i Grumløse, hvor beboerne dengang var  handicappede unge. Bygningerne lignede et husmandssted.

I 1971 flyttede Rosengården til den nuværende adresse på Sværdborgvej i Lundby, Vordingborg Kommune.

I dag er lokalerne og værelserne på Sværdborgvej med til at skabe et brugervenligt og funktionelt miljø for god trivsel.

På gården er der masser af plads, udfoldelsesmuligheder og frisk luft med naturen som nærmeste nabo. På Rosengården nyder vi naturen og har flere spændende fremtidsplaner med vores store og fredfyldte område: Vi planlægger blandt andet at etablere en sansehave til stimuli.

På Rosengården har fem af de nuværende ni beboere boet sammen siden de rejste fra Marjatta i 1965. De er alle fem opvokset med Rudolf Steiner pædagogikken.

De øvrige beboere er flyttet til Rosengården i henholdsvis 1979, 2013, 2017 og 2020.

Fokus på individet

På Rosengården lægger vi stor vægt på at have individet i fokus.

Inddragelsen af beboerne i hverdagen er med til at skabe sammenhæng og mening i beboernes tilværelse, og er en afgørende faktor i forhold til deres individuelle udvikling.

Vi arbejder ud fra pædagogiske handleplaner, der udarbejdes på baggrund af målet for beboerne. For at lykkes med dette har hver beboer tilknyttet en kontaktperson.

Kontaktpersonens rolle er at have særligt fokus på at udvikle og vedligeholde de færdigheder, der kan give livskvalitet og trivsel.

Neuropædagogisk tilgang – fokus på hjernens funktion, via en udredning der påviser den enkelte beboers udviklings-niveau på forskellige områder.
Metode: Neuropædagogisk udredning af alle beboere.

Low arousal – har til formål at forebygge og mindske konflikter og problemskabende adfærd.
Metode: Vi giver udfordringer der passer til beboerens udviklings-niveau.

Strukturpædagogisk tilgang – har til formål at skabe regelmæssighed og ro i beboerens hverdag.
Metode: Vi arbejder ensartet, og følger vores fastlagte dags-rytme.

Anerkendende pædagogisk tilgang – udvikler den enkeltes selvtillid, selvværd og selvforståelse.
Metode: Vi anerkender den enkelte beboers ønsker, valg, færdigheder og begrænsninger.

Kommunikationsformer – har til formål at fremme forståelsen mellem beboere og personale.
Metode: Vi bruger Tegn Til Tale, piktogrammer og andet billedmateriale.

Læs mere på vores hjemmeside https://rosengaarden-lundby.dk/ 

Kontakt Rosengården

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Længerevarende botilbud §108

Leder

Tove Jensen

Visitationsansvarlig

Tove Jensen

Antal normerede pladser

12

Diagnose

Asperger, Udviklingshæmning, Autisme, Demens

Alder

18-23 år, 24-30 år, +30 år

Tilbudsportalen

https://tilbudsportalen.dk/tilbudssoegning/tilbudDetaljeside/index?tilbudsid=WRW-4537&afdelingsid=e67a9fef-7a21-41bd-a1fc-5ca5af990c7a&aktivtMenupunkt=ALLE_TILBUD

Antal ledige pladser

3

Kommune

Vordingborg

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.

Brug for nyt journalsystem?

CitizenOne er journalsystemet der sparer dig tid og penge, så I kan bruge mere tid på borgerne

Med CitizenOne får du adgang til vagtplanlægning, journalisering, medicinkort og økonomistyring, som alt arbejder problemfrit sammen.

Se mere via knappen nedenfor eller udfyld formularen og få en gratis gennemgang.

Journalsystemet forenkler arbejdet for sociale tilbud, hvilket gerne skulle give mere tid til det som er vigtigt, nemlig borgerne.

CitizenOne™ - journalsystem til sociale tilbud

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.