Antal ledige pladser: 5

RendbjergFavn, Aflastningstilbud

Hjertelig velkommen til RendbjergFavn

Aflastningstilbud, hjem og STU for børn, unge og voksne med nedsat fysisk og psykisk funktionsnedsættelse, ASF og ADHD.

Hos os handler det om det enkelte menneske, dets behov og ønsker. Vi lægger vægt på en tryg og varm atmosfære, hvor omsorg, nærvær og tryghed er kerneordene. Samtidig er vi stedet, der tilbyder høj faglighed og specialiseret viden, altid med afsæt i det enkelte menneske og dets muligheder.

RendbjergFavn ligger i naturskønne omgivelser i Egernsund og Gråsten, tæt på skov og strand. Vores tilbud er opdelt efter funktionsniveau og hermed sikrer vi, at kunne tilbyde optimale rammer for den enkelte.

Vi ønsker at være medskaber til, at tilbyde det bedste fundament for den enkelte, så der gives mulighed for udvikling, fællesskab og tid til at skabe ro, tryghed og tillid.

Aflastning:

Aflastning tilbydes i kortere eller længere perioder. Aflastningen er målrettet borgere i aldersgruppen 2-65 år og sker på vores lokation i Rendbjerg.

Aflastning består af to afdelinger, Huset og A-huset. Tilhørsforhold til den enkelte afdeling afhænger af alder, funktionsniveau og støttebehov.

Botilbud:

Børn, unge og voksne kan bo på vores botilbud på RendbjergFavn. RendbjergFavn er godkendt som et midlertidigt botilbud for voksne jf. servicelovens § 107 og som anbringelse af børn og unge efter servicelovens § 66.

A-huset har en døgnafdeling med 6 pladser. Døgnafdelingen er målrettet børn, unge og voksne i alderen 2-23 år.

Hjemmepasning:

Hjemmepasning tilbydes som afløsning i hjemmet og er til børn, unge og voksne i alderen 0-65 år med psykisk og/eller fysisk funktionsnedsættelse. Hjemmepasning tilbydes alle ugens dage i alle timer af døgnet alt efter bevillingsramme.

STU:

STU, Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse, er en 3-årig uddannelse i overgangen fra ung til voksen. Den er for unge mellem 16-25 år med nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne.

Huset

Huset ligger med udsigt til vandet og ligner et stort slot – der er gode handicapvenlige lyse værelser, store badeværelser og hyggelige fællesrum. Huset er indrettet med de nødvendige hjælpemidler til målgruppen.

Vi er daglige brugere af det naturskønne område vi har til huse i. Tilmed har RendbjergFavn en stor legeplads og sanserum.

Når du er i aflastning har du dit eget værelse og deler badeværelse med de andre, der er i aflastning.

Ude og inde er der en atmosfære af ro, nærvær og tryghed.

A-huset

A-huset ligger i bunden af en stor grund, med udsigt til Huset, omgivet af en stor fælles legeplads i naturskønne omgivelser. Vi er tæt på skov og strand, som vi værdsætter at benytte.

Vi tilbyder rum til kreativitet i vores Multirum, fysisk aktivitet i svømmehallen, stimuli i sanserummet og er også flittig bruger af tilbud i nærområdet.

A-huset har to afdelinger, hvor tilknytning til afdelingen, sker ud fra funktionsniveau.

I begge afdelinger, skaber et hyggeligt fællesrum med køkken, mulighed for socialt samvær og aktivitet. Samtidig er A-huset bygget op, så der er rum for ro og fordybelse.

Når du er i aflastning har du dit eget værelse og deler badeværelse med de andre, der er i aflastning.

Kontakt det sociale tilbud

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Delvis lukkede døgn inst. §66 stk.1 nr.6, STU, Opholdssted §66 stk.1 nr. 5, Både §66 stk.1 nr. 5 og §107, Midlertidigt botilbud §107, Aktivitets- og samværstilbud §104, Socialpædagogisk opholdssted §66 stk. 1 nr. 6

Souschef

Mona Christiansen

Bestyrelsesformand

Solvej Laugesen

Leder

Katharina Andresen Thomsen

Antal normerede pladser

50

Alder

0-5 år, 6-12 år, 13-17 år, 16-23 år, 18-23 år, 24-30 år, +30 år

Tilbudsportalen

https://tilbudsportalen.dk/tilbudssoegning/tilbudDetaljeside/index?tilbudsid=PXD-2537&afdelingsid=a33e2ba6-4108-417a-b0ff-b634e6fe3f40&aktivtMenupunkt=

Antal ledige pladser

5

Kommune

Sønderborg

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.