Brug for nyt journalsystem?
FindSocialeTilbud.dk

Chaplin Kollegiet Axeltorv – Opgangsfællesskab

Antal ledige pladser: 1

Kollegiet Axeltorv tilbyder §85 bostøtte og jeg-støttende samtaler ud fra den overordnede målsætning, at beboeren efter endt støtteforløb kan føre et så meningsfuldt, selvbestemmende og selvstændigt liv som muligt i egen bolig.

Støtten har til formål at sikre, at borgeren kan bevare eller forbedre sine psykiske, fysiske eller sociale funktioner via træning og guidning i brugen af beboerens egne ressourcer. At sigte på hjælp til selvhjælp på det praktiske såvel som det personlige plan.

Målgruppen er voksne med funktionsnedsættelser, psykiske og psykosociale problemstillinger primært i aldersgruppen 18-35.

Vores pædagogiske tilgang og metode har sit afsæt i den Systemiske og Narrative teori og praksis.

Kollegiet Axeltorv er beliggende i hjertet af Helsingør med udsigt til café-livet på Axeltorv og i gåafstand til indkøb, butikker, strand, skov, Kronborg, station og færgerne til Sverige.

Kollegiet Axeltorv består af et hovedhus, et baghus og et sidehus samt udslusningslejligheder. Opgangsfællesskabet hovedhuset rummer fem mindre og to store 1-værelses lejligheder med fælles toiletter og baderum. Opgangsfællesskab baghuset består af tre store 1-værelses lejligheder med eget the køkken samt fælles køkken, bad og toilet. I sidehuset findes en 2-værelseslejlighed med eget køkken, toilet og bad samt en delelejlighed for to beboere med fælles køkken, toilet og bad. Alle lejligheder har adgang til en stor terrasse og gårdhave samt fælleskøkkenet og hyggestuen i hovedhuset. Personalet vil være til rådighed i aftalte timer alle årets dage og inde for tidsrummet 8-20 i hverdage, 12-20 i weekender og 10-20 i helligdage.

Stemningen på Kollegiet Axeltorv er kærlig og familiær.

Kontakt Chaplin Kollegiet Axeltorv – Opgangsfællesskab

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Socialpædagogisk støtte udenfor botilbud §85, Almenboliglovens §85 og §105 Socialpædagogiskstøtte i botilbud, Beskyttet beskæftigelse §103

Leder

Anders Kolze

Visitationsansvarlig

Anders Kolze

Antal normerede pladser

14

Diagnose

ADHD, Asperger, Autisme, Depression, Personlighedsforstyrrelse, Tilknytningsforstyrrelse, Udviklingshæmning

Alder

18-23 år, 24-30 år, +30 år

Tilbudsportalen

https://tilbudsportalen.dk/tilbudssoegning/tilbudDetaljeside/index?tilbudsid=RGN-1868&afdelingsid=11f721d1-5c2f-4471-b626-c59d2545bbb0&aktivtMenupunkt=

Tillægsydelser

Bostøtte § 85

Antal ledige pladser

1

Kommune

Helsingør

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.