info@findsocialetilbud.dk 80 83 01 14
Holmegaardshuset – FindSocialeTilbud.dk

Holmegaardshuset
Holmegaardshuset er et opholdssted beliggende i Fensmark by på Sydsjælland, ganske tæt ved Næstved. Det er et opholdssted, der enten akut eller planlagt tager imod både børn, unge og hele familier. Holmegaardshuset har passioneret og højtuddannet personale, der står klar til at tage imod og værne om de beboere, der kommer til opholdsstedet. Da det ofte er personer i en krise af den ene eller anden art, der ankommer til opholdsstedet, er der her vigtige værdier og store krav til personalet. Det er med til at skabe trygge og rolige rammer om de ankomne beboere, der giver plads til bedring og udvikling.

 

Holmegaardshuset ledes til daglig af forstander Gerda Bejder. Hun er både ejer og forstander af opholdsstedet, og så står hun for den øverste ledelse. Derfor står hun med det bærende ansvar på både personalemæssige, pædagogiske og økonomiske områder. Gerda Bejders daglige arbejde er garantien for både kvalitet, innovation og sund økonomi på opholdsstedet Holmegaardshuset.

 

Heldigvis har forstander Gerda Bejder store og brede kompetencer, der hjælper i det daglige arbejde. Hun er uddannet socialpædagog, er læsevejleder samt special- og AKT-lærer. Hun har desuden læst kommunikation og pædagogik på DP. Af diplommoduler kan nævnes socialpædagogik, psykologi, kommunikation og ledelse, ligesom hun har en diplomuddannelse i udsatte børn og unge. Ud over de uddannelsesmæssige kompetencer har hun flere års praktisk erfaring som både projektleder, afdelingsleder og forstander hos Holmegaardshuset.

 

Holmegaardshusets personale & værdier
Det gælder dog for alle medarbejderne, at de er højt- og specialuddannede på deres respektive felter. Det er nemlig indstillingen hos Holmegaardshuset, at man kun ved hjælp af pædagogisk personale, der har relevant erfaring og uddannelse, kan tilbyde den omsorg og professionelle hjælp, som kræves af et opholdssted, der hjælper børn, unge og familier. Samlet set har medarbejderne hos Holmegaardshuset over 40 forskellige uddannelser, specialer, diplomer og kurser.

 

Samtidig er det socialpædagogiske område et, der hele tiden udvikler sig. Ikke kun fordi der forskes mere, men også fordi at mennesker og deres behov ændrer sig, når vores samfund gør det. Det imødekommer de hos Holmegaardshuset ved at sørge for efteruddannelse for samtlige ansatte. Som minimum har de 40 timers undervisning hvert år, der er med til at sikre, at medarbejderne også fremover har kompetencerne til at tage imod både familier og børn, der har brug for hjælp.

 

Hos Holmegaardshuset arbejder personalet grundlæggende med 5 værdier, som de bygger deres daglige arbejde op omkring. Ved at have øje for disse 5 værdier kan de nemlig give borgerne på Holmegaardshuset den hjælp, de har brug for.

 

Ligeværdighed: Den første værdi ligger i tanken om, at alle er lige og ens. Blot fordi borgerne hos Holmegaardshuset har eller har haft problemer, er de ikke mindre værd eller mindre vigtige end alle andre. Hos Holmegaardshuset er det vigtigt, at alle samtaler foregår i øjenhøjde.

 

Anerkendelse: Det er vigtigt for alle menneskers velvære, at de føler sig anerkendt, uanset hvor de befinder sig psykisk og fysisk. Da mange beboere kommer til Holmegaardshuset med et lavt eller ikkeeksisterende selvværd, spiller anerkendelse en vigtig rolle i medarbejdernes arbejde med beboerne.

 

Tryghed: Hvis beboerne skal føle sig hjemme på Holmegaardshuset, kræver det, at der skabes tryghed omkring deres ophold. Derfor arbejder de ansatte hos Holmegaardshuset altid for at skabe en forudsigelig og tryg hverdag med omsorgsfulde omgivelser, der giver en hjemlig følelse.

 

Tillid: Hos Holmegaardshuset er det personalts formål at skabe en tryg og tillidsfuld relation til borgerne. Derfor er en af kerneværdierne også, at man udviser tillid til, at alle gør deres bedste ud fra de forudsætninger, de har, og den situation, de står i.

 

Autenticitet: Skellet mellem at være privat og autentisk er hårfin. Det er dog noget, som der arbejdes med hver dag. Det er nemlig vigtigt, at de ansatte på trods af, at de bibeholder deres professionelle distance til tingene, skal udvise oprigtig indlevelse og interesse i borgerne i Holmegaardshuset.

 

Alle værdierne har til formål at skabe trygge og sikre rammer om borgerne på opholdsstedet, som giver de bedste muligheder for at udvikle sig. Da dem, der kommer til Holmegaardshuset, ofte har en del negativt med i bagagen, handler en stor del af arbejdet om at opbygge borgernes selvtillid og give dem viljen til og troen på, at de kan leve et normalt og lykkeligt liv. På den måde søger personalet hos opholdsstedet altid at flytte fokus fra problemerne til mulighederne.

 

Faciliteter & aktiviteter
Holmegaardshuset har en lang række faciliteter, der hjælper dem i det daglige arbejde og gør opholdet nemmere for borgerne. Faciliteterne er desuden med til at skabe tryghed og gode muligheder for, at borgerne kan udvikle sig på bedst mulig vis.

 

Generelt er gode og engagerende aktiviteter noget, som der er stort fokus på hos Holmegaardshuset. Den enkelte borger vil modtage tilbud, der tager udgangspunkt i vedkommendes situation og fremadrettede udvikling. Eksempelvis kan familier komme til familiemøder, familieterapiforløb og forældekurser. De helt unge børn får tilbud som børnemøder, legeterapi, ridning og sommerferietur. Og det er kun et udpluk af de mange aktiviteter, der findes og sker på opholdsstedet. På den måde er hver borger sikret, at de får de mest relevante og bedste tilbud, der hjælper dem i deres udvikling.

 

På mange måder forsøger Holmegaardshuset altså at skabe de optimale forhold for alle slags mennesker, der har haft det svært. Hvad enten det er familier i krise, unge der forfølges af problemer eller noget helt tredje, står de hos Holmegaardshuset klar til at tage hånd om dem på bedste vis. Det skyldes, at samtlige folk på opholdsstedet har en passion for at hjælpe og tage hånd om dem, der ikke har redskaberne til at tage vare på sig selv eller andre.

 

Hvis man har haft en problemfyldt opvækst eller står med svære psykiske udfordringer, er der ikke mange steder at hente hjælp. Ifølge Holmegaardshuset skyldes det, at det socialpædagogiske område ikke får nok politisk årvågenhed. Det er langt fra alle, der kunne nyde godt af et ophold på et sted som Holmegaardshuset, der rent faktisk får tilbuddet. Holmegaardshuset mener, at alle fortjener den hjælp og professionelle vejledning, det kræver, for at man kan komme ovenpå igen og have en chance for at føre et normalt liv fremadrettet. Hos Holmegaardshuset arbejder de hver dag på at gøre en forskel for de mange borgere, der er heldige at have en plads hos dem. Men en del af deres arbejde handler også om at skabe opmærksomhed omkring problemstillingen og behovet for hjælp til udsatte børn, unge og familier, så der i fremtiden kan komme endnu flere muligheder som dem, Holmegaardshuset tilbyder.

 

Placering
Holmegaardshuset er beliggende i gåafstand fra alt det nødvendige, fx indkøb, skole, læge og tandlæge. På opholdsstedet er der en grill- og legeplads, hvor godt vejr kan nydes. Derudover har hver afdeling både egen indgang, eget køkken og egen have. Der er ny istandsatte toilet- og badefaciliteter, ligesom borgerne har deres egne værelser. Desuden er der på opholdsstedet både et motionsrum med dertilhørende vejledning, et aktivitetsrum og et kreativt værksted.

Detaljer om det sociale tilbud

17 Anmeldelser forHolmegaardshuset

majbrittha73 1 Anmeldelser
Et grimt skimmelbefængt Upædagogisk sted
1.0

Det er det værste sted jeg nogensinde har oplevet. Det er så grimt, at jeg ikke har tegn nok til at kunne skrive så meget skidt, der fejes under tæpperne

Hvordan vil du bedømme denne anmeldelse? Synes godt om 4 LOL 1 Fantastisk 6
charlotte86 1 Anmeldelser
Det værste sted at være
1.0

Absolut intet positivt at sige om dette sted Dårlig ledelse Personale der lyver overfor de indsatte 😡😡😡😡😡😡😡😡 INGEN BØR ANBRINGES DER

Hvordan vil du bedømme denne anmeldelse? Synes godt om 3 LOL 1 Fantastisk 7
lottegisselmann91 1 Anmeldelser
Eksperter i tvangsanbringelser
1.0

Hvis du vil umyndiggøres, nedbrydes fysisk og psykisk, så er Holmegaardshuset det rette sted for dig. De har det fineste værdigrundlag, som de på ingen måde lever op til. De misbruger borgernes tillid og arbejder målrettet for at gøre dem dårligere, så de kan tjene flere penge på anbringelsen. De er korrupte, fulde af løgn og har mange familiemedlemmer ansat. Der er kun et råd at give hvis du ender dernede….: kontakt straks en dygtig advokat – du får brug for det !

Hvordan vil du bedømme denne anmeldelse? Synes godt om 2 LOL 1 Fantastisk 6
svendson32 1 Anmeldelser
Bedrag
1.0

Det værste sted Jeg mangler ord, for det der foregår

Hvordan vil du bedømme denne anmeldelse? Synes godt om 2 LOL 1 Fantastisk 5
Ellehoej57 1 Anmeldelser
Kan IKKE anbefales
1.0

Ikke et egnet sted for børn, med mindre man ønsker at de skal tage skade og få traumer. Børnene bliver gjort inaktive, får lov til at passe sig selv meget af tiden. Selvom de praler med krea rum og Motionsrum så bliver det ikke benyttet, da der ikke er bemanding nok. Lyver i statusrapport er, opfinder ting/situationer til lejligheden. Som ikke er noteret nogen steder i deres dagbøger, men som pludselig dukker op i status rapporter til sagsbehandler, kan/vil efterfølgende så ikke redegøre for det. Snyder med tøjpenge.

Hvordan vil du bedømme denne anmeldelse? Synes godt om 2 LOL 1 Fantastisk 5
tinanielson40 1 Anmeldelser
Fængsel
1.0

Forstanderen burde stoppe omgående!! Hun er ikke kompetent til at drive et opholdssted. Hun låser døre, sætter kæder og låse på beboernes vinduer. Hun videoovervåger beboerne uden samtykke, så de følee siger overvåget døgnet rundt

Hvordan vil du bedømme denne anmeldelse? Synes godt om 2 LOL 1 Fantastisk 4
stjernegomia46 1 Anmeldelser
Nedbrydelse af barn og forældre
1.0

På dette sted nedbryder de børn og forældre, man kommer her fra uden børn og med psykiske traumer forårsaget af personalet. Man bliver dagligt manipuleret, løjet for, nedgjort og nedbrudt som, menneske.

Hvordan vil du bedømme denne anmeldelse? Synes godt om 2 LOL 1 Fantastisk 5
patrick_billstroem77 1 Anmeldelser
VÆRSTE STED FOR FAMILIER
1.0

Det er noget af det værste sted at sende familier hen, det er ikke til noget hjælp som der bliver sat. Man får ikke sit barn med hjem og man bliver gjort dårligere end man er. DET SKAL BARE LUKKES!!!!!

Hvordan vil du bedømme denne anmeldelse? Synes godt om 2 LOL 2 Fantastisk 4
gravesen_mianne77 1 Anmeldelser
Burde lukkes
1.0

Uhyggeligt det sted får lov at eksister ,burde være lukket forlængst.Jeg har lært at tie hvis der ikke er pænt at sige og der er absolut INTET. Max en stjerne og det var en for meget

Hvordan vil du bedømme denne anmeldelse? Synes godt om 1 LOL 1 Fantastisk 3
mie.wulff99 1 Anmeldelser
Forfærdeligt et sted!
1.0

De ødelægger en, tager ens ansvar, ens egne kompetencer, ens liv fra en og mere til! De gør det helt umenneskeligt at kunne være sig selv eller være menneskelig for alt er en fejl, de nedbryder en til det værste og tager alt fra en bare pga penge!!! At man kan se sig i øjnene føj!!!

Hvordan vil du bedømme denne anmeldelse? Synes godt om 0 LOL 1 Fantastisk 3
jannemaj18 1 Anmeldelser
Dårligt fagligtarbejd
1.0

Det grænser til omsorgssvigt af udsatte børn og deres forældre

Hvordan vil du bedømme denne anmeldelse? Synes godt om 0 LOL 0 Fantastisk 2
henrikbach2819 1 Anmeldelser
Fængslet i Fensmark
1.0

Ukompetent personale, det tangerer til fangevogtere… låse på vinduerne, forbud mod at tale med de andre beboere, udgangsforbud, m.m. Leder som er brillierer med sin “faglighed”, – dømmer alle børn i fejludvikling, dømmer alle forældre som ukompetente og usamarbejdsvillige m.m., samtidig med at hun selv kommer med div. underlige udtalelser, som f.eks, et spædbarn med muligt skade fra fødsel, som efter hendes mening ikke kunne komme til fysioterapeut før barnet havde været til psykolog,! Meget kompetent udtalt…..,!! Not….!!

Hvordan vil du bedømme denne anmeldelse? Synes godt om 0 LOL 0 Fantastisk 2
Emil.Birk199511 1 Anmeldelser
Du vil aldrig tro dine øre
1.0

Hold jer, så langt væk i overhoved kan, fra dette sted. Det er ikke andet end en guldmine for denne private institution

Hvordan vil du bedømme denne anmeldelse? Synes godt om 0 LOL 0 Fantastisk 2
pedersenvalloe3 1 Anmeldelser
Forfærdeligt sted
1.0

Ikke engang som pårørende er det et rart sted. På besøg blev vi anbragt i kælderrum med dunkel belysning, blev jævnligt opsøgt af personale under besøgene og blev ofte bedt om at gå, når personalet ikke synes vi skulle være der længere. Som pårørende er man en torn i øjet på personale og forstander, – man bliver nøje overvåget…. og tale med de andre beboere, endsige hilse på dem er strengt forbudt. De sælger sig selv på ord som tryghed, tillid og autencitet…. Føj for nogle løgne,,,

Hvordan vil du bedømme denne anmeldelse? Synes godt om 0 LOL 0 Fantastisk 2
cille89 1 Anmeldelser
De stjal 2, 5 måneder af mit liv
1.0

Det værste mareridt som for altid vil stå printet i mit sind. En tid som vi aldrig glemmer…. Ødelagt indeni, umyndiggjort, nedværdiget, snydt og løjet for, ingen respekt for privatliv, stjæler håndkøbsmedicin og låser det inde, presset ud over kanten af den ukompetente behandling på stedet. Personale som kommer brasende ind på alle tider af døgnet – hvis døren er låst, låser de sig bare ind, selvom man sover. Fuldstændig ødelæggelse og respektløs behandling af voksne mennesker.

Hvordan vil du bedømme denne anmeldelse? Synes godt om 0 LOL 0 Fantastisk 2
nsd79 1 Anmeldelser
Jeg mangler ord
1.0

Kan ikke give det nogen stjerner Løgne ufaglært personale Det rene ragnarok Dårlig ledelse Vil aldrig glemme de triste personer der blev besøgt dernede, Et fængsel, det eneste der mangler er tremmer for vinduerne

Hvordan vil du bedømme denne anmeldelse? Synes godt om 0 LOL 0 Fantastisk 2
annettenielsen195529 1 Anmeldelser
Ufagligt sted
1.0

Holmegaardshuset er ikke fagligt opkvalificeret. Stedet bruger mest vikarer. Der mangler fokus på skriftlige mål. Der er ingen rød tråd i behandlingen af sårbare borgere. Stedet er ren opbevaring. Kommunerne får intet som helst for pengene.

Hvordan vil du bedømme denne anmeldelse? Synes godt om 0 LOL 0 Fantastisk 1

Skriv en anmeldelse

Din anmeldelse
angry
crying
sleeping
smily
cool
Overfør

Din anmeldelse anbefales at være mindst 140 tegn lang :)