fbpx

Egedal blev grundlagt af Helle og Henning Ravn i 1978 og har dermed eksisteret i mere end 30 år. I 1995 ændrede stedet målgruppen og udviklede og implementerede et omfattende pædagogisk/psykologisk tilbud til unge med alvorlige psykiske lidelser.

At forholde sig til og leve med en psykisk lidelse er yderst belastende. Det er ofte svært at holde fokus i livet og opretholde en almindelig hverdag. På Egedal får unge med svære livsbetingelser mulighed for at arbejde med egen udvikling på forskellige niveauer. Vores erfaringer viser, at et miljøterapeutisk behandlingsforløb giver mulighed for udvikling. Gennem tryghed og genkendelighed får de unge med indre kaos og manglende struktur, færdigheder, der gør dem i stand til at føle tilfredshed med eget liv og til at kunne deltage aktivt i samfundet. På Egedal tager vi udgangspunkt i den unges aktuelle livssituation.

For at imødekomme den unges udviklingsbehov, tilbydes et individuelt tilrettelagt forløb, som skal være forståelig og meningsfuldt for den unge selv. Vi skaber et forudsigeligt, rummeligt og nærværende miljø, med mulighed for at vise ressourcer og vanskeligheder.

Vi giver de unge mulighed for at være en del af et hjem og en gruppe. Med respekt og forståelse for det at være ung i dag, bliver målgruppen en del af et fællesskab, hvor der skabes relationer, hvor der er mulighed for at tænke og forholde sig til sig selv og til andre på helt nye måder.

På Egedal har vi ansat en psykiater som har jævnlige samtaler med alle unge og psykolog som tilbyder psyko-terapeutiskeforløb for de unge som kan profitere af dette.

Kontakt det sociale tilbud

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.