Den Trygge Base er et mindre socialpædagogisk opholdssted med 2 døgnafdelinger: Tornbjerg og Højby. Vi tilbyder i alt 14 pladser til to-kulturelle børn og unge, som søger et trygt, struktureret og anerkendende miljø med fokus på pædagogisk og behandlingsmæssig støtte.

Vi tilbyder anbringelse i henhold til UDL § 7 og UDL § 9, primært i henhold til SSL § 52, stk. 3. Der er desuden mulighed for efterværn iht. SSL § 76, hvilket sikrer en helhedsorienteret tilgang til vores støtte og udviklingstilbud.

Målgruppe

Vores målgruppe omfatter børn og unge med anden etnisk baggrund end dansk, herunder uledsagede flygtningebørn. Vi tilbyder efterværn og udslusning med fokus på en glidende overgang til voksenlivet.

På Den Trygge Base er vores mål at sikre, at hvert barn og ung får den nødvendige tryghed, støtte og omsorg til at udvikle deres kompetencer og selvværd. Vi prioriterer stabilitet og forudsigelighed i vores pædagogiske tilgang, samarbejder tæt med behandlingsinstanser og tilbyder støtte fra tolke efter behov. Vi arbejder særligt med uledsagede flygtningebørn og børn med anden etnisk baggrund, som kan have udfordringer med integration og sociale relationer. Vores mål er, at de opnår succeser, udvikler deres danskkundskaber, og bliver i stand til at håndtere hverdagens udfordringer selvstændigt, herunder i skole, arbejde og samfundsengagement.

Metoder

I vores dagligdag på Den Trygge Base fokuserer vi naturligvis på barnets og den unges generelle trivsel, udvikling og sundhed ved hjælp af metoder, der skaber hensigtsmæssige rammer. Vi ønsker først og fremmest at etablere en tryg, rolig, stabil og struktureret hverdag med nærværende professionelle voksne omkring vores børn og unge. Vores relationspædagogiske metoder betoner samspillet mellem mennesker med henblik på at fremme selvforståelse, selvtillid og selvværd. Den anerkendende tilgang udgør ligeledes en væsentlig del af vores daglige arbejde med hver enkelt barn og ung på Den Trygge Base.

Hverdag

Vores hverdag på Den Trygge Base er præget af klar struktur og faste rammer, hvor vi dyrker relevante traditioner og rutiner for børnene og de unge.

Typisk forløb inkluderer:

  • Morgen: Morgenmad og skolegang, arbejde eller praktik.
  • Middag: Aktiviteter som skole, fritidsaktiviteter, og socialt samvær med venner og veninder.
  • Aften: Støttetid, aftensmad, lektiehjælp og hyggeligt samvær.
  • Weekender: Udflugter, sociale aktiviteter og sportslige begivenheder.

Vi stræber efter at skabe et hjemligt miljø, hvor børnene og de unge engageres i alderssvarende opgaver som indkøb, madlavning, oprydning og tøjvask.

Læs mere om vores afdelinger og indsats på vores hjemmeside.

Kontakt Den trygge base

Tilbud

Socialpædagogisk opholdssted §66 stk. 1 nr. 6

Leder

Ina

Visitationsansvarlig

Ina

Diagnose

Depression, Flygtning, Omsorgssvigt, Tilknytningsforstyrrelse

Alder

6-12 år, 13-17 år, 16-23 år

Kommune

Odense

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.

FindSocialeTilbud.dk er nu en del af CitizenOne

For at håndtere din profil på FindSocialeTilbud.dk, skal du logge ind via CitizenOne.

Klik på “Fortsæt til log ind” og log ind med de oplysninger du plejer at bruge og klik herefter på FindSocialeTilbud.dk når du er logget ind (se på billedet hvor du skal klikke efter du er logget ind).

CitizenOne - FindSocialeTilbud.dk login

Brug for nyt journalsystem?

CitizenOne™ - journalsystem til sociale tilbud

Med CitizenOne får I mere tid til borgerne

I kan håndtere jeres arbejdsskema, journalisering, medicinkort, økonomi, kommunikation, automatiseringer og meget mere – og alt det i ét system!

Journalsystemet forenkler arbejdet for sociale tilbud, hvilket gerne skulle give mere tid til det som er vigtigt, nemlig borgerne.

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.