fbpx

Alle har ret til et værdigt liv

Arresødal slot – Bo og behandlingssted til folk med psykisk sårbarhed, har dedikeret sig til at hjælpe andre til et sundere og lykkeligere liv. Vores tværfaglige og dynamiske team af engagerede medarbejdere har som særlig opgave at skabe de bedste rammer for den enkelte beboer og skabe en sikker, meningsfuld fremtid.

Arresødal Slot danner rammerne for et nyt værdigt liv. Her er der plads til 21 beboere fra 18 – 65 år med psykiske lidelser som hver især får udarbejdet en skræddersyet plan for bedst muligt at tilgodese deres individuelle behov.

Beboerne på Arresødal Slot kan glæde sig til en hverdag fyldt med aktivitet og fællesskab. Det skal være med til at danne grobund for fremtidige sociale netværk og en sund livsstil. Beboeren skal have de bedste vilkår til at skabe et værdigt liv. Fællesskabet er med til at skabe positive, sociale relationer til det omgivende samfund.

Vores bosted består af et usædvanligt stærkt medarbejderteam, der vægter tillid, innovativ tænkning og faglig stolthed højt sammen med masser af hjertevarme. De brænder alle for at give håb og livskvalitet til beboerne, samtidig med at de vedligeholder et fællesskab på stedet. Alle bliver hørt, og opstår der en udfordring, er alle villige til at finde løsningen dertil.

Medarbejderne på Arresødal Slot er valgt ud fra deres faglige kvalifikationer, deres engagement og deres glæde for at tage sig omsorgsfuldt af andre. Allerede fra første gang man træder ind på Slottet i den smukke hvide bygning, mærker man den; hjertevarmen. Det smitter af på beboerne, og bidrager til en positiv og afslappet atmosfære.

Arresødal Slot ligger placeret i bøgeskoven ved Arresødal kun 750 meter fra bymidten i Frederiksværk og 400 meter fra Arresø, Danmarks største sø.

Kontakt leder Le Cenius, omkring henvendelser eller læs mere om os her: https://ok-fonden.dk/arresoedalslot/om-os/

Kontakt det sociale tilbud

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Botilbud §107, Længerevarende botilbud §108

Leder

Le Cenius

Visitationsansvarlig

Le Cenius

Antal normerede pladser

21

Diagnose

Adfærds-ogfølelsesmæssigeforstyrrelser, Adfærdsændringerifm.fysiskeogfysio.faktorer, ADHD, Afvigelseripersonligheden, Andrespiseforstyrrelser, Anoreksi, Depression, Forandretvirkelighedsopfattelse, Kognitivforstyrrelse, Mani, Nervøseelstressrelateredetilstande, OCD, Personlighedsforstyrrelse, PTSD, Skizofreni, Tilknytningsforstyrrelse

Alder

18-23 år, 24-30 år, +30 år

Tilbudsportalen

https://tilbudsportalen.dk/tilbudssoegning/tilbudDetaljeside/index?tilbudsid=JTG-7121&afdelingsid=555512f1-31c6-4a1f-9606-228e1d678a4b&aktivtMenupunkt=ALLE_TILBUD

Antal ledige pladser

2

Kommune

Halsnæs

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.