Ølandhus, socialpædagogisk botilbud, som har eksistereret siden 1988.
Ølandhus har sit udspring på Øland, hvor vores første afdeling, Østerby, blev placeret i et lille, roligt og overskueligt miljø. Det er også på Øland, at du finder vores afdeling Hammershøj og Ølandhus Specialskole.

Ølandhus er vokset støt de seneste år, og der er i øjeblikket 13 overordnede afdelinger under Ølandhus, en skole, STU og bostøtteafdeling og støtteophold. I dag, dækker vi et meste af Nordjylland med afdelinger beliggende i eller ved bl.a. Aabybro, Halvrimmen, Biersted, Brovst, Serritslev, Mou og Thisted.

Bislev børne -og ungehjem

Tager imod børn og unge i alderen 10-18 år under § 43, stk. 1, nr. 6, og stk. 3, der enten er diagnosticeret med ASF i 2. eller 3. grad ud fra ICD 11, eller er under udredning herfor, hvilket vil sige børn og unge med stort eller meget stort støttebehov. Herunder kan komorbiditet også være tilstede, men autismen fylder mest. 

På Bislev er vores fornemste opgave er at de børn/unge mennesker der bor her, har et hjem med de rammer som er tilpasset dem. Du vil i Bislev opleve, at der ikke er så meget pynt rundt omkring og huset er indrettet med henblik på at skabe ro og give en følelse af ensartethed. Her læner vi os op ad den miljøterapeutiske viden. Vi lægger vægt på at bibeholde traditioner omkring fødselsdage, og højtider, da disse er/kan være betydningsfulde for barnet/den unge.

Vi ønsker i Bislev at skabe et optimalt specialpædagogisk miljø for børn/unge med ASF-diagnose. Dette gør vi gennem en overskuelig og forudsigelig hverdag der skaber grundlag for den enkeltes udvikling i et miljø der er kendetegnet af tryghed, tillid, ligeværdighed og forståelse. Vi vægter højt at Bislev er kendt for et miljø med tryghed, anerkendelse og motivation, hvor vi har fokus på at se hele mennesket.

Grundlæggende læner vi os op ad TEACCH (Treatment and Education of Autistic and related Communication Handicapped Children”). Respekten for det enkelte barn/den enkelte unge med en autismediagnose er en af grundstenene i TEACCH. Dette sammenholdt med en tilpasning af omgivelserne til barnet/den unge samt et pædagogisk sigte på at hjælpe barnet/den unge med at kompensere for de udfordringer, som autismediagnosen medfører via rutiner, genkendelighed, forudsigelighed samt forskellige visuelle hjælpemidler. Herved kan det blandt andet lykkes at skabe et overblik over dagligdagen for barnet/den unge samt trinvist, at dele dagligdagen op tilpasset den enkeltes forudsætninger og kunnen, så overbelastning og for høje krav undgås.

Læs mere om Bislev her: Bislev børne- og ungehjem – Ølandhus (olandhus.dk)

Kontakt Bislev

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Delvis lukkede døgn inst. §66 stk.1 nr.6, Opholdssted §66 stk.1 nr. 5, Socialpædagogisk opholdssted §66 stk. 1 nr. 6

Leder

Betina Pedersen

Antal normerede pladser

8

Alder

6-12 år, 13-17 år, 16-23 år, 18-23 år

Tilbudsportalen

https://tilbudsportalen.dk/tilbudssoegning/tilbudDetaljeside/index?tilbudsid=SXW-3448&afdelingsid=3cbec509-55de-40c4-9286-256fb93d5144&aktivtMenupunkt=

Antal ledige pladser

4

Kommune

Aalborg

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.

Hvorfor vises mit sociale tilbud?

Dit sociale tilbud vises på FindSocialeTilbud.dk af flere årsager, som alle er relateret til, hvordan vores søgemaskine indekserer og rangerer sociale tilbud. Her er nogle af de vigtigste faktorer:

  1. Crawling og indeksering: FindSocialeTilbud.dks søgemaskine bruger “crawlers” (også kendt som “spiders” eller “bots”), som automatisk gennemsøger internettet for at finde nye eller opdaterede sociale tilbud. Når FindSocialeTilbud.dks crawlers finder dit sociale tilbud, læser de indholdet og føjer det til FindSocialeTilbud.dks indeks, en kæmpe database over alle sociale tilbud, som FindSocialeTilbud.dk kender til.

  2. SEO (søgemaskineoptimering): Hvis din hjemmeside for dit sociale tilbud er optimeret til søgemaskiner, har det en bedre chance for at blive fundet og vist i søgemaskiner, heriblandt FindSocialeTilbud.dks søgemaskine. SEO omfatter teknikker som at bruge relevante søgeord i din tekst, sikre, at din hjemmeside loader hurtigere, og at den er mobilvenlig, samt opbygge kvalitets backlinks fra andre hjemmesider.

  3. Relevant og værdifuldt indhold: FindSocialeTilbud.dk foretrækker at vise sociale tilbud, der tilbyder værdifuldt og relevant indhold til brugernes søgeforespørgsler. Hvis indholdet på din hjemmeside for dit sociale tilbud matcher, hvad folk søger efter, og det er informativt og godt skrevet, er der større sandsynlighed for, at det vises i søgeresultaterne.

  4. Regelmæssige opdateringer: Regelmæssigt opdateret indhold på din hjemmeside for dit sociale tilbud er også med til at hjælpe med at holde dit sociale tilbud relevant overfor FindSocialeTilbud.dks crawlers, da det indikerer, at dit sociale tilbud er aktivt og fortsat relevant for de søgende brugere.