fbpx

Vesterager er et socialpædagogisk opholdssted for børn og unge. Vi er et lille opholdssted med plads til syv børn og unge, Lige nu er børnene/de unge i alderen 9 til 17 år, vi er godkendt til at modtage fra 3 år, efter de unge er fyldt 18, har vi mulighed for efterværn til det fyldte 23. år.

Målgruppen er; omsorgssvigt, tilknytnings forstyrrelse, udadreagerende adfærd og andre sociale problem stillinger.

Værdigrundlaget er;

På Vesterager, udvikler børn og unge sig sammen med voksne, der sætter tydelige rammer. Vigtigt for os er, at skabe gode relationer, hvor vi samler på mødeøjeblikke der giver nærvær i samspillet.

Børnene og de unge udvikler selvværd, livsglæde og kompetencer. Hvert barn og ung mødes individuelt. Samarbejde med pårørende vægtes højt.

Hvor bor vi;

Vi bor i Billum, som er beliggende i Varde kommune. Vi har kort afstand til Vesterhavet og nyder vores fantastiske natur.

Huset ligger på landet, er indrettet som børnenes/de unges barndomshjem.

Vore pædagogiske tilgange

Neuroaffektiv personlighedsudvikling er den røde tråd i vores tilgang, denne bruges til at forstå naturlige modnings processer og bruge denne forståelse til at afdække den nærmeste udviklingszone, og derfra vælge metoder og tilgange i arbejdet med vore børn og unge.

Kontakt det sociale tilbud

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Leder

Marianne Hansen

Diagnose

Tilknytningsforstyrrelse

Alder

6-12 år, 13-17 år, 16-23 år, 18-23 år

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.