fbpx

Antal ledige pladser: 1

Ståstedet

Socialpædagogiske indsatser, skræddersyet til borgere med komplekse problemstillinger

Vi finder boliger og leverer socialpædagogisk støtte i hele landet som et alternativ til anbringelse.

Ståstedet har høj faglighed og solide erfaringer med at samarbejde med kommuner og borgere i udsatte positioner. Herunder borgere med komplekse problemstillinger, akutindsatser, boligløsninger og meget andet.

I Næstved & Vordingborg har vi ligeledes et fælles værested, som er målrettet borgere med behov for at opbygge sociale kompetencer.

Ring til os på 71 99 52 21, så skræddersyer vi en indsats, der passer til borgerens behov her og nu.

 

Vi tror på at ophold i hjemmet eller egen bolig er en forudsætning for udvikling og trivsel, hvor en indsats i hjemmet eller anbringelse i egen lejlighed, giver mulighed for at arbejde koncentreret og direkte med borgeren i almenfeltets nærmiljø. Vores organisering og praksis er derfor sammensat af elementer fra døgnforantaltninger, bostøtte, dagbehandling samt den terapeutiske indgangsvinkel. Vi tilbyder f.eks mentor for unge og voksne i udsatte positioner, har træningsboliger for unge, som er et alternativ til anbringelse, hvor den unge bor i egen bolig, derudover kører vi  ungdomssanktion, samt løbende støtte mm.

Vores arbejdsbeskrivelse er bred, og vi løser mange forskelligeartede socialpædagogiske opgaver i samarbejde med kommuner i hele landet. Vi hjælper både udsatte familier og tilbyder et socialt værested for unge, som har brug for at snakke med andre ligesindede. Ståstedet er et solidt alternativ til anbringelse og socialpædagogiske opholdssteder som giver mennesker i børn, unge og familier i udsatte positioner mulighed for at udvikle sig selv både fagligt, personligt og socialt.

Med andre ord
Flytter vi den professionelle anbringelsesinstitution ud i borgerens hjem!

Kontakt det sociale tilbud

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Kontaktperson §52, Opholdssted §66 stk.1 nr. 5, Socialpædagogisk støtte udenfor botilbud §85, §66 stk. 1 nr. 6

Leder

Nick Kjær

Diagnose

Adfærds-ogfølelsesmæssigeforstyrrelser, ADHD, Hjemløshed, Nervøseelstressrelateredetilstande, Skizofreni, Stofmisbrug, Tilknytningsforstyrrelse

Alder

16-23 år, 18-23 år, 24-30 år, +30 år

Tillægsydelser

Bostøtte § 85

Antal ledige pladser

1

Kommune

Næstved, Vordingborg

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.