fbpx

Botilbud på Østerbro – Sputnikhyblerne

Botilbud for unge med autisme​ i København

​Sputnikhyblerne ligger på Lyngbyvej, lige ved Ryparken på Østerbro i København. Der er 700 meter til Ryparken Station og fem minutters gang til det grønne område “Ryvangen”, hvor der er sø og natur. Både i Ryparken og på Emdrupvej er der supermarkeder og mindre butikker.​

Boligerne

Boligerne på Sputniks botilbud i København er pæne, store og lyse etværelses lejligheder med eget rummeligt bad og toilet samt mindre køkken med kogeplader, køleskab og miniovn. Der er adgang til hurtig internetforbindelse fra alle værelser.​

Moderne ungdomsboliger centralt i København

Hyblerne har til huse i et helt nyt kompleks af ungdomsboliger på Østerbro. Udover beboernes ét-værelses lejligheder har vi tre fælleslejligheder, hvor vi spiser sammen i mindre grupper og hygger os sammen. De er kun for beboere på botilbuddet.

Vi har også adgang til et fælleslokale, med bordfodbold og bordtennis, et vaskeri og en stor tagterrasse med grill, som vi deler med de andre unge i huset.

Beboere og ansatte i vores botilbud

Hyblerne i København (Østerbro) har 30 beboere, hvoraf nogle i en periode i løbet af deres tid i Hyblerne er indskrevet på en udslusningsplads.

Hverdagen er relativt overskueligt med en høj grad af genkendelighed og forudsigelighed.

Personalet i vores botilbud er pædagoger, som er efteruddannet inden for autisme.

Det siger tilsynet – mest for sagsbehandlere

Socialtilsynet fører tilsyn med vores botilbud i København, på Frederiksberg og i Virum. Her kan du se uddrag fra seneste tilsyn på Hyblerne i København:

“Det er socialtilsynets konklusion, at tilbuddet arbejder ud fra en klar målgruppebeskrivelse, og har relevante faglige tilgange og metoder der understøtter de unges udvikling og trivsel.”

“​Det konkluderes, at tilbuddet har en kompetent ledelse der varetager tilbuddets daglige drift relevant. Ledelse og medarbejdere modtager supervision og får kompetenceudvikling der tager afsæt i de unges behov og tilbuddets referenceramme.”

Se hele Socialtilsynets konklusion for Sputnikhyblernes botilbud i København eller hent tilsynsrapporten på Tilbudsportalen.

Vi samarbejder med Københavns Kommune og mere end 20 andre kommuner, som visiterer unge til vores botilbud i Købehavn og Nordsjælland.

Kontakt det sociale tilbud

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Botilbud §107

Souschef

Kristina Olsen

Leder

Karen Nilsson Hasle

Antal normerede pladser

30

Diagnose

Autisme

Alder

18-23 år, 24-30 år

Tilbudsportalen

https://tilbudsportalen.dk/tilbudssoegning/tilbudDetaljeside/index?tilbudsid=RRA-1184&afdelingsid=e1059679-b5d7-4365-9918-edc01870c48e&aktivtMenupunkt=ALLE_TILBUD

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.