fbpx

Søttruphus er et  bo-, undervisnings- og beskæftigelsestilbud for mennesker med autisme evt. i kombination med andre handicaps. Stedet er beliggende i Vesthimmerlands Kommune. Efter den 1. januar 2014 er Socialtilsyn Nord godkendende og tilsynsførende myndighed.

Søttruphus er en  selvejende institution, med plads til i alt 7 beboere. Der er døgnåbent hele året med personaledækning og det er udelukkende beboerne, der har bopæl på stedet.

Søttruphus ligger på landet, og har til huse i en tidligere landbrugsejendom. Ejendommen er ombygget til formålet, og der er god plads overalt. Stuehuset er på 460 m2, og der er hestestald, lade, administrationsbygning og garage. Beboerne har eget værelse, som de selv møblerer. De har fælles opholdsrum og køkken. Enkelte beboere har eget badeværelse, og der arbejdes på at etablere eget badeværelse til samtlige beboere. Der hører ca. 12 tdl. jord til kæmpe have m/ terrasse samt stort græsningsareal. Vi har egen bus og bil, som bruges til forskellige aktiviteter ude af huset.

Der er forskellige værkstedsfunktioner, og muligheder for kreativ udfoldelse, samt en meget flot omkringliggende natur, som vi dagligt udnytter til motion m.v.

Kontakt det sociale tilbud

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Botilbud §107, Længerevarende botilbud §108

Leder

Henrik Frandsen

Diagnose

Autisme, Udviklingshæmning

Alder

18-23 år, 24-30 år, +30 år