fbpx

Plejehjemmet Egebo

Plejecentret Egebo er et hjem med liv og tryghed

Plejecentret Egebo er et hjem med liv, glæde, minder og samvær med andre. Vi gør alt, for at livet på plejecentret præges af trivsel, tryghed og værdighed.

Vi inspireres af det samfund, vi er en del af og er drevet af ønsket om at skabe størst mulig værdi for beboere og pårørende.

Egebo er et dynamisk plejecenter, som er i konstant udvikling. Vi har specielt fokus på at styrke den strategiske indsats; At skabe livskvalitet for beboeren. Her er et af vores vigtigste pejlemærker resultatet af de tilfredshedsundersøgelser, som kommer via interviews med beboerne. På den måde styrker vi til stadighed vores faglige viden vedrørende ensomhed, måltidets betydning, og forebyggelse af indlæggelser samt det givtige samarbejde med pårørende.

En af Egebos store opgaver er at tænke kreativt – og måske utraditionelt, både når det gælder udviklingen af plejecentret – men også når det gælder individuelle løsninger for beboerne, så enhver føler størst mulig tryghed i sit hjem.

På Egebo har vi et højt fagligt niveau. Det skyldes bl.a., at vi bygger videre på hinandens succeshistorier, som har udgangspunkt i vores daglige virkelighed. Det er personlige iagttagelser og historier om stort og småt og de positive sammenhænge, som er med til at skabe den drivkraft, der er så vigtig for et sted som Egebo.

Kontakt det sociale tilbud