Antal ledige pladser: 2

Opholdstedet på Lindersvold

Opholdsstedet på Lindersvold er et rummeligt opholdssted, der ligger i naturskønne omgivelser tæt ved Præstø Fjord cirka en times kørsel syd for København.

Vi har stor erfaring med unge, som har haft en svær start i livet. Vi fokuserer på den enkelte unges situation, og sammen med den unge og dennes netværk opstiller vi konkrete mål for hans eller hendes udvikling. Herefter udarbejder vi en plan ud fra den unges behov, ønsker og kapacitet.

Vi arbejder bevidst med at støtte alle unge i at indgå i fællesskabet på stedet.  Den styrke som fællesskab kan give, er ofte medvirkende til at vende den enkeltes udvikling i en positiv retning.

Vi har også et botilbud, en STU, en heldagsskole og en internationale højskole på Lindersvold. Der er altså mange andre unge på stedet, som vores beboere kan spejle sig i og danne relationer til. Fordi vi også har skole- og STU-tilbud på stedet, kan vi tilbyde helhedsorienterede løsninger, hvor vi kan tage os rigtig godt af de unge hele vejen rundt.

Vi modtager børn og unge med psykosociale problemstillinger, som har behov for tydelige rollemodeller. Problemstillingerne kan hvile på dels skader som følge af manglende tilknytning (udviklingsbetingede dysfunktioner), dels medfødte skader (f.eks. ADHD, autisme, asperger). Vi har god erfaring med unge med minoritetsbaggrund, ligesom vi tilbyder akutpladser af kortere eller længere varighed.

De unge, som kommer på opholdsstedet, mangler ofte selvværd. Deres liv har måske ikke budt på mange oplevelser, eller de har været udsat for oplevelser, som har givet dem nederlag eller på anden måde gjort, at deres selvværd har fået et knæk. Vi arbejder med anerkendende pædagogik og bruger meget energi på at skabe gode relationer. Vores første opgave, når et ny ung flytter ind hos os, er at skabe tillid. Vores største motivation er de små skridt og sejre, der viser at vores arbejde nytter.

 

Akutanbringelser

Opholdsstedet på Lindersvold har mulighed for at optage unge akut, både på kortere eller længere ophold. Vores ungegruppe er gode til at modtage nye i huset, og tager sig godt af unge, som måske står et vanskeligt sted i livet.

 

Læs mere på vores hjemmeside https://opholdsstedet-lindersvold.dk/

Kontakt det sociale tilbud

Socialt tilbud med ledige pladser

Ja

Tilbud

Både §66 stk.1 nr. 5 og §107, Opholdssted §66 stk.1 nr. 5, Efterværn §76, Socialpædagogisk opholdssted §66 stk. 1 nr. 6

Leder

Birgitte Bugge

Visitationsansvarlig

Birgitte Bugge

Antal normerede pladser

10

Diagnose

ADHD, Alkoholmisbrug, Anoreksi, Autisme, Depression, Mani, OCD, Personlighedsforstyrrelse, PTSD, Skizofreni, Spiseforstyrrelse, Tilknytningsforstyrrelse

Alder

6-12 år, 13-17 år, 16-23 år, 18-23 år

Tilbudsportalen

https://tilbudsportalen.dk/tilbudssoegning/tilbudDetaljeside/index?tilbudsid=HUP-8518&afdelingsid=56d95b43-49ac-4520-a1d1-519de1bc4cf1&aktivtMenupunkt=

Tillægsydelser

Efterværn § 76

Antal ledige pladser

2

Kommune

Faxe

Kom i kontakt med stedet

Din besked er blevet afsendt.